Balbulutu Kızlar hiç alışveriş yaptınız mı nasıl oluyor. Bir ürün gördükte alacağız parayı direk mi atacağız kargo geldikten sonra sahibinden mi atıyor anlayamadım
CuteBadesMama Balbulutu sahibinden’de sıkıntısız alışveriş yapana hiç denk gelmedim. Rastladıklarımın hepsi kandırılma sonuçluydu. Yine temkinli olmanızı öneririm.
Pamukhanim_ Balbulutu ben pek güvenmiyorum canım oraya duyduğum kararıyla dolandırıcı olanlar oluyormuş
Balbulutu CuteBadesMama aa gerçekten mi ürünü ilk gardırop da gördük kadın da dedi sahibinden link atayım
Nehiriinnannesii Balbulutu bu şekilde arkadaşım sahibindenden dolandırıldı ona sahte link atmışlar bide sonrasında dalga geçmişler satıyorsa gardroptan satsın
Aklimideliricem Balbulutu bence uzak dur. Gardroptan verirsen alırım de sıkıştır bi çünkü böyle yapıp ürün göndermiyolar sonra ulaşamıyosun zaten ama gardıroptan alırsan iade hakkın felan oluyor dolandırılamıyosun yani o yüzden hep böyle diyolar
Balbulutu [silindi] öyleymiş ya kadın bizi aradı baya güvendik aslında ama bizi sahibindene yönlendirmesi biraz ürküttü
Balbulutu [silindi] @Pamukhanim evet canım dolandırıcıymış link attı bize bende chatgpt sordum link sahteymiş. Pislik 🥴 sahibinden de kodu yazdık ürün çıkmadı
Balbulutu papatya5858 mama tamam onda da dolandırmasınalar bir zahmet ne hale geldik 🥴 biz akülü araba alacaktık canım 🧡
papatya5858 Balbulutu en iyisi aslında görerek almak ama imkan şans olmayınca insanlar mecbur kalıyor