Sukran Bebeginde gida alerjisi olanlar var mi ? Belirtiler nelerdi ne uzerine doktora gittiniz ve teshis konuldu ??
Canansena Sukran mukuslu kaka, kakada kan, yüdünde kırmızk lekeler, kaşıntı vs tarzı şikayetlerimiz vardı doktor süt alerjisinden şüphelendi test yaptık sonuç pazartesi çıkıcak bizde bekliyoruz
Miray1616 Sukran mukuslu ve yeşil kaka yüzünde minicik sivilce tarzı fısırtı bizimde kaka tahlili yapıldı ancak temiz çıktı
Alyask Miray1616 bızımde ıshal mukuslu ve yesıl tahlıl Temız çıktı ve hala ıshal devam edıyor 🤦♀️Sızın gectı mı
Miray1616 Alyask geçmiyor malesef çok üzülüyorum her kakası yeşil ve mukuslu birde yüzünde kızarıklıklar oluyo doktorumuz tahlil temiz dedi çok önemsemedi açıkcası sadece azalt süt ürünlerini bi gözlemle bakalım dedi ama ben yanlış bişey yapmaktan korkuyorum siz diyet yapıyormusunuz
Minikmucizee Miray1616 canım çocuk doktorumu tahlil yapıyo bizde aynı şikayetten gittik ama idrar testi istedi cildi için cildiyeye git ben anlamam dedi
Miray1616 Minikmucizee evet gaita testi yaptı ayrıca idrarda yaptı ama işte kesin bişey söyleyemedi ne kadar karışık bi durum Rabbim bebişlerimizi korusun çok kafam karıştı ne zaman biter acaba bu kaka