minanas Yurt dışında ki halamdan araba almak için borç isteyeceğiz halamın durumu var aram da iyi cimri de değildir ama be utanıyorum istemeye …/ eşim de bir sor haber et dedi ama benim böyle bir huyum var isteyemem eşime de diyemedim ben isteyemem diye destek olmuyorsun der nasıl konuya gireceğim :/
asya358_ minanas yurt dışında abim var, esimde der borç işte şöyle böyle. Ben isteyemem, herkesin evi yuvası çocukları, geçim derdi kendine. Ben bekarkendr bişey istemezdim derim konuyu kapatırım hep.
yldrm12 minanas halamı aradım TR den ev alıyolarmış de veya bulundukları ülkeden ev alacaklarmış de, veya evi yaptırıyorlarmış gibisinden bir şey söyle. Öyle diyince bende borç isteyemedim gibi bir şey uydur
alpmila minanas yalan söylemeyin hiç Annenize söyleyin o söylesin senden borç isteyecekler çekiniyorlar falan desin veya babanız söylese ?
minanas beyaz1 halam zengin ondan yana sıkıntı yok iyi de biridir eşim diyor 10 bin Euro iste ama ben 1 Euro bile isteyemem
asya358_ minanas geri ödemesi var bide onu, artıyor herşeyin fiyatı. Erkekler düz mantık bence öderiz diyorlar anca. Sizinkini bilmiyorum tabide illaki ödenir ama hemen ödenmez bizimki mesela ben bildiğim için hiç o toplara girmiyorum, iyiyken neden kötü olayım
tineanigra minanas meblağ biraz fazla değil mi ? 520bine yakın şuan. Geri ödemesi nasıl olacak ? Hangi model araba bakıyorsunuz bu kadar açığınız var
hangimizsevmedik İstemediğiniz halde böyle bir yükün altına itmesi çok kötü. Borç isteyerek mi destek olacaksınız. Param yoksa arabam da olmasın
alpmila yldrm12 ya böyle bir şey tabiki ortaya cıkar illaki aynı ortamda bulunurlar adam konuyu açsa rezil olur
yldrm12 alpmila eşiniz sorar mı ki ev mi alacaktınız diye? Bana öyle demişti demek ki vazgeçmişler dersin
bloommom minanas bende ne kimseden borç istemeyi nede acil bir durum olmadığı sürece kimseye borç vermeyi sevmiyorum
yldrm12 alpmila çok sık mı bir araya geliyorsunuz? Yurt dışında diyince senede 1 falan geliyolardır diye düşündüm