Honki_Ponki Benim🌽 Mısır çorbası 🥬Ispanaklı 🥕havuçlu 🥔 patatesli Graten Salcalı Erişte makarna 🍝 marul salatası🥬🥬 kayısı komposto şu 🍑🍹 Tatlı olarakta Baklava 🍮😋
oylesinebiri__ Honki_Ponki mercimek çorbası et haşlama pirinç pilavı salata niye yok demeyin kimse yemiyorr bizde 😅
emirefemom Honki_Ponki Domates çorbası Karnıyarık, pilav Cacık, salata Tatlı yapmaya halim hiç yok valla 🥹
LinaElzem Honki_Ponki Hayırlı ramazanlar arkadaşlar Fırında et tava ve ayran Çocuklar için mantı var bugün
emirefemom Balbulutu Valla pek iyi sayılmam Bu gün şeker yükleme testi yaptıracaktım o şekerli içeceği içtim sonrasında mide bulantısı baş dönmesi halsizlik ve 10 dk içinde de istifar ettim test geçersiz sayıldı halsizliği hala devam ediyor 🥹 Sen nasılsın 🫶🏻
O1Anne Honki_Ponki dünden kalan çiğ köfte ve karnıyarık bulgur pilavım var yanına makarna salatası yapacağım 😀
[silindi] Honki_Ponki iftara kayinvalidemleri davet ettim bugun menu Mercimek çorbasi Güveç kaplarında kaşarli beşamel soslu tavuk sote. Nohutlu pirinc pilavi Nar eksili cevizli mevsim salata Yogurtlu semizotu salatasi Fıstıklı midye baklava Onlarda gelirken cevizli kadayif tatlisi almis 🌸
Pamukhanim_ Honki_Ponki Domates çorbası Tavuklu bezelye yemeği Pirinç pilavı Cacık veya salata karar veremedim Tatlı iftardan sonra milföy ile yapıcam
nnoktaa Honki_Ponki davuk ve mek ennnn çiiiizzzz. Bi de salata. Mek en çiiizi elceğizlerimle hazırladım 👹
ninodurbenimadim nnoktaa Mekençiiz için misafir kabul ediyor musunuz😂 Sebzeli kuzu incik, pilav, salata, bebetoya incikli karabuğday pilavı, yoğurt. 😄
goldengate Honki_Ponki ev icin browni yaptim bir de eksili acili kuru dolma . Bugun altin gunumuz iftari arkadasimda yapacagiz,herkesin orucu kabul olsun✨
Pamukhanim_ goldengate off ellerine sağlık bende browni yapacaktım bugün çok canım istemişti ama bakkala yumurta için gidip almadan geldim
nnoktaa bitboylum kız yok saçmalama marketten knorrun mac n cheese’ini aldım 😂😂😂😂😂😂 hesaplı olsa dışardan pizza söylerim ramazan boyu 😂
dnzzynpmom Honki_Ponki Tel şehriye çorbası Köfte Patates Domates biber kızartması Soğan salatalık turşusu Ayran ❤️