aylintom Arkadaşlar kızımın bileğinde , omzunda ve poposunda mongol lekesi var ilerde geçiyor mu benzer durum olan yazabilir mi
3kedili2bebekli aylintom büyüdükçe geçiyor benim omzumda var o geçmemiş ama bir engel değil küçük bir mavi olarak kalmış kızımın kuyruk sokumunda var büyüdükçe baya hafifledi
myangelson aylintom benim arkadaşımın kızının sırtında varmış 2 yaşında hala var kendisi anlatıyordu oradan biliyorum
[silindi] aylintom benim yeni doğan kızımın ayaklarında var hafif sosyal medyada bi hemşire okul çağına kadar kaybolabiliyor dedi Sağlık ocağı hemşiresi de öyle dedi Kendi doktoruna danışcam bir de
annekko aylintom bizimki geçti inşallah sizinde büyüyünce geçer ileride sorun yaşar mı diye çok korktum ama geçti
seydaakbahar hamilesavi ben ilk gördüğümde endişelenmiştim, 2. ay kontrolünde doktorumuz mongol lekesi olduğunu söyledi
Marianne aylintom mongol lekesi sadece sırt ve popoda olur. Diğer lekeler mongol lekesi değil. Mongol lekesi kalıcı olmuyor. Kızım da vardı geçti. Eski Türk inancına göre mongol lekesi Umay ananın avucunun izi derler, o koruyor derler.