eloss_nur Merhaba kızlar. Bebeğim 3 aylık şuan ona 1. Ayında philips avent anti kolik 120 ml 0ay yazan biberondan almıştım biberonun ağız kısmında 2 yazıyor. Tekrar biberon mu almam gerekiyor yoksa sadece başlığını mi değiştireyim? Teşekkürler şimdiden😘
tugbaatuna eloss_nur başlık da var biberon da var ama bence başlıklar pahalı olduğu için biberon almak da mantıklı olabilir ben öyle yapmıştım ben de Philips’inkini kullanıyorum
seval868_ eloss_nur ucunu alın bence içinden 2 tane çıkıyor zaten eğer biberonunuz küçük ise büyük biberonun 3 numarasını alabilirsin
_YanakReisinAnnesii eloss_nur üzerinde ki ml yetene kadar başlık değiştirin. Ml yetmemeye başladığında mecbur biberon değiştireceksiniz zaten.
tugbaatuna eloss_nur Philips Avent Natural Response PP Pembe Biberon 1+ Ay 260 ml SCY903/11 https://app.hb.biz/Z7EPxcOWt9cP Ben bunu almıştım büyük olduğu için daha sonra ml arttırmak içirmek daha kolay oldu bana
eloss_nur sumeyyeravza içerken zorlanıyor 1 haftadır araştırıken değiştirilmesi gerektiğini gördüm ama numaraları net yazılmamıştı her bebeğin kabul etmesi ile alakalı sanırım . 6100 kilo bugün itibari ile. 1 ay anne sütü alabildi sadece sonra hep mama vermek zorunda kaldım
eloss_nur aram14 biberonun başlığında 2 numara yazıyor sıktığımda tek akışlı geliyor galiba diğer numaralarında akışı ve gelişi farklı denediğimde göreceğim