jasminebk Kızlar 16 aylık oğlumda aşırı uyku problemi var. Çocuk gelişim uzmanı nöroloji de değerlendirin dedi. Bu tarz bir problemle giden oldu mu
gamomuu jasminebk merhaba reflü, alerji durum falan yok değil mi? Bir de kaç kere uyanıyor acaba? Kızımda 13 aylık doğduğundan beri uyku problem, bizimki de kolikti.
jasminebk pimpiriklianne43 çok az uyuyor daha doğrusu gece uykusu aşırı problemli uyanıyor ve uykuya dòndüremiyorjz
jasminebk pimpiriklianne43 bizimkisi kolikti 16 aylık suan. Hâlâ uyumuyor hayatımızı da etkiliyor. Çocuk gelişim uzmanı da belki hormonal bir dengesizlik vardır dedi
pimpiriklianne43 jasminebk aynen benim oğlumda kolikti ama ona belli olmuyor bazı geceler güzel uyuyor bazı geceler hiç uyumuyor sabaha kadar
jasminebk pimpiriklianne43 bizim genelde hep uykusuz geçiyor çöl madi uyuduğu onda da ben sabaha kadar yanında beklemiş oluyorum
jasminebk gamomuu merhaba hayir yok. Sadece yeni oluşan bir alerji oldu burnunu kaşıyordu ve horluyordu. Kbbye götürdüm alerji dedi onun için fısfıs ve sşurup kullanmaya başladık