lina01010 Kızlae bn tatil için otel bakıyorm. Bana uygun hatta çok uygun otel öneriniz varmı. Veya hangi acenteden bakmamı önerirsiniz
cokbilmismom lina01010 biz geçen gün aldık jolly den side riolavitas daha öncede gitmiştik çok güzeldi 😍 tatilbudur tatilsepeti ets hepsi güvenilir
lina01010 cokbilmismom ne kadara geldi acaba fiyat. Bide yorm işlerini nasıl hallediyosunuz. Sonuçta acente aracılığı olsada kötü çkkabilir
lina01010 ayisit peki yorum kısımlarını nasıl yapıyorsunuz. Yoeumları varmı yada naaık araştırıyorsunuz bulduğunuz oteli
lina01010 kimbumadam cnm çok uygun derken yok parayada gitmicz. Ama yıllardıe giderim hep çok araştırıp uygun bulurm. Bir kez bile sıkıntı yaşamadm. Çok uçuk fiyatlar vermek istemiyorm açıkçası 😄
cokbilmismom lina01010 her otel kötü çıkabilir kendim Google yorumlardan bakiyorum, herkesin iyi kötü algısı farklı oluyor genelde o yüzden şans işi birazda. Puanı 8 9 altında olan otellere bakmiyorum. Bayramda 4 gece 5 gun 34 bin
ayisit lina01010 yorumlar var evet ayrıyetten Google’dan bakıyorum şikayet vs var mı diye sitesini inceliyorum otelde ne gibi olanaklar var diye gerçi ets de yazıyor.
lina01010 ayisit bn ilk defa kendim acentedan ayarlıcm o yüzden bilmiyorm nasıl aratılır. Normalde gidip acenteden yapıyoduk ondan fazla bilmzdim yorm falan