Niyesordunbucevabi Erkenden yazalım fikir olsun birbirimize kızlar 🌸 Domates çorbası Fırında tavuk patates Salata Triliçe yapacağım inşallah 🙏
Balbulutu Niyesordunbucevabi ben daha düşünemedim inşallah burda bir şey bulurum. Ellerine sağlık canım 🧡
MiracAlpinveUmutunAnnesi Niyesordunbucevabi Kıymalı şehriye çorbası Karnıbahar Domatesli makarna Kaç gündür hazır baklava yufkasından baklava görüyorum cesaret edebilirsem yapcam
Deletedmom2987 Niyesordunbucevabi dün kayınvalidemleri çağırmıştım ; yahni pirinç pilavı musakka güllaç var
Minikkalbinannesi Niyesordunbucevabi bende hiç düşünmedim canım ne yapsam bilmiyorum😊 Burdan bakıp seçicem 😂
Niyesordunbucevabi MiracAlpinveUmutunAnnesi Afiyet olsun canım daha önce yapmadım güzel olur inşallah
simseklivekalpli Niyesordunbucevabi çocuklara yaptığım makarna, onlara mercimekli bulgur pilavı, bide çorba yapsam ama ne çorbası bilemedim
Pamukhanim_ Niyesordunbucevabi Afiyet olsun canım🌸 Domates çorbası Tavuklu bezelye yemeği Salata Islak kek
Niyesordunbucevabi Pamukhanim_ çorbalarımız aynı bacım üstüne kıtır ekmek yapacağım ben bayat ekmeklerim var çok iyi oluyor