uykusuzanne__ Gokturkmom meyve birde öğlen olmadan yemek yapıyorum yemek yiyorlar çorba mücver makarna gibi sevdikleri şeyleri yapıyorum yiyorlar aşırı yemek seçiyorlar her yemeği yemiyorlar
UrbanMom Gokturkmom onun sevdiği onlar yoksa yumurta yediriyorum 😂 ilk başta sadece haşlanmış yumurta veriyorum yoksa istemiyor tek başına yumurtayı bitirir ondan sonra kahvaltısını yapar
lovebabyy Gokturkmom Tarhanalı omlet delisi 🤦🏻♀️ yanına kaşar, zeytin, salatalık ya da tahin pekmez filan hepsini yer çok şükür. Ama farklı omlet yemek istemiyor son zamanlarda niye böyle oldu anlamadım. Lor peynirli omlet severdi ağzına sokmuyor şimdi, avokadolu severdi onu da tükürüyo 🤦🏻♀️ bitek tarhanalıyı kabul ediyo niyeyse
metekaanmom Gokturkmom afiyet olsun kuymak,patates,yumurta,tahin,zeytin,peynir Allah ne verdiyse çok şükür ama en çok kuymak seviyor
yorgunargindarginmomy Firinda patates,ispanakli yumurta,yada tereyağında yada haşlanmış,peynir çok sever ,tahin pekmez ,salatalok,bal tereyağı bayılır ve en önemlisi portakal suyu yada ballı süt bunlar favorileri .Zeytin ve domatesi kahvaltıda sevdiremedim maalesef .
Ftet yorgunargindarginmomy oh maşallah peki öğlen ve akşam neler yer ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim
yorgunargindarginmomy Ftet Değişiyor .Her zman mükemmel yemiyor tabi .Bugün mesela köz biber domates çorbası yapicam , firinda sebzeli somon pişiricem bunalri seviyor yer somonu da bi tek oglum icin aliyorum kis sezonu oldugu icin balik bol oluyor biliyorusnjz o yuzden haftanin iki gunu yedirmeye calisyorum .Bazen tek bir öğünde makarna yoğurt yedigide oluyor .Nohut ve kuru fasulye bunalri yediremiyorum sanırım blendrdan geçirmem gerekecek .Bunlar dışında bir çok yemeği yiyor .Ispanak yemezdi şimdi şükür onu da yiyor .Mesela bugün yediği şeyi bir ay sonra nefret edebilir .Bide pırasa yemeğini yemez yoğurtla karsitirip yedirmeye calsiicam bunun disinda pirasayi sebze çorbasına katıp yediriyorum .Dolabimda bulundukca kirmizi etde yer pilava da bayilir .Bu şekilde çokta vovvv değiliz yemek konusunda ama yine de iyi yiyor o kadarida artık nazar boncuğu olsun :)
alinmom Gokturkmom Şifa olsun 🫀 Kızım kahvaltı yapmayı çok sever tam bir yumurta aşığı her türlü tercih eder patates kızartması sevmeyen çocuk yoktur sanırım bulduğu tüm soslara bandırıp yemeği seviyor 😂 tahin, pekmez ve sahine de olmazsa olmazları:)
AnnesininKuzucuklari Gokturkmom 3 yaş oğlum haslanmis yumurta 1bucuk yaş kızım kaşar peyniri ve zeytin
Ftet yorgunargindarginmomy maşallah bebeğinize :)) 23 aylık biraz grip ama ağzına lokma almafı kaç gündür hele bu gün sadece mama içti o da az yani iştah için yaptığınız bişey var mı
Esmprsege Gokturkmom 27 aylık hergün farklı birşey olcak haşlamış yumurtayı ağzına sürmez sade yumurta ağzına sürmez zorla kıymalı yumurta yiyor hafta 1,2 kez pankek börek poğaça sigara böreği falan genelde hamur işleri seviyor zeytin peynir domates salatalık hiç birini ağzına sürmez