fatmaasaf Merhaba arkadaşlar Molfix 3 numaralı bezi fazla almışım çocuğum aynı yaşıt çocuklardan ilerden gittiği için hiç açamadığım 4 paket ultra fırsat 108li paket var almak isteyen olursa uygun fiyata yardımcı olurum yer Ankara
queenofrose Ay Ankara’da olsam alırdım. Çok üzülüyorum böyle fazla bezlere. Bendede iki numara var fazla. Stoklu almamak lazim
fatmaasaf queenofrose ilk oğlu da aldığım bezi 7. Ayına kadar kullandım ama 2. Oğlum da ilk oğluma göre gelişimi ilerde şuan 3.5 aylık tam oluyor sünnette yaptıracağım için büyük bez takmam gerekecek onun için ilk oğlumdaki deneyimim beni yanılttı bu sefer
erkekannes nnuurrrr 4-9 kilo aralığındaki bebekler için uygun eğer bebeğiniz 4 kilo ve üzeri ise kullanabilirsiniz
fatmaasaf nnuurrrr 4-9 kilo arası oluyor da boyu kısa ama kilosu olan bebekler daha erken geçiyor ben 2,5 aylıkken geçmiştim
fatmaasaf erkekannes e bebekten almıştım dışarda daha uygun ortalama paket fiyatı 360 tl bende paket fiyatını 270 den vereceğim Ankara içi daha iyi olur yakın olarak direk ürünü verebilirim ama şehir dışı için kargo felan çocukla gidemem