beyzaltaypeh Memeye yaklaştıkça çığlık kıyamet kopuyor sadece 2 kere alıp gerçekten emdi onun dışında sadece ağzına alıyo son iki gündürde ağza almadan önce krize girer gibi ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım psikolojim altüst oldu. Bu durumu yaşayıp çözen varmı
aquarius beyzaltaypeh daha tam memeyi kavrayamıyor olabilir annesi sütü alamayınca da sinirleniyordur kuzenim bunu enjeksiyon için olan ince kablo gibi şeylerle çözdü emzirmek destek sistemi diye geçiyo sanırım zamanla memenin kokusuna alışıyor ve emmeye çalışıyor
Alabilgic3434 beyzaltaypeh benim oğlum memeye geldiğinde çığlık kıyamet ağlardı ama gün içinde de öyleydi 2 aylık olduğunda artık evde video çekip doktora gösterdik böyle ağlıyor diye beslenmesi çok zor oluyor diye doktorumuz ultrason istedi orada öğrendik ki oğlum da mide çıkış darlığı varmış yemekler mideden bağırsağa sızıntı halinde iniyormuş orada darlık varmış ameliyat oldu sonra zamanla düzelmeye başladı fakat doktorum çok nadir görülen bişey demeişti. Sütünüz var mı süt yoksa da belki ağlayabilir ben meme verdim olmadı mama verdim yine aynıydı İnşlalah bişeu yoktur
Duyulurum beyzaltaypeh meme çok dolu ve sert olunca da böyle olabiliyor. Gazı sancısı da başlamış olabilir
beyzaltaypeh aquarius bende onu deniyim o zaman. Süt kaşığıyla veriyorum ama sanki o da çok fazla geldiği için memeden de onu bekliyor ağzına alıp bekliyor sadece sonrada zaten uyuyakalıyor ne yapsam uyandıramıyorum. Sütüm de çok sağıp duruyorum ama sepsert kaldı göğüslerim
beyzaltaypeh Alabilgic3434 sütüm çok fazla sürekli sağsamda sertliği gitmiyor ve çok ağrı yapıyor hatta. Bende perşembe götürücem doktora erkenden çözebilirim umarım
beyzaltaypeh Duyulurum sürekli sağım yapıyorum aslında ama hala sert . Rahatlasın diye sıcak kompreste uyguluyorum ama çözemedim sorunu
aquarius beyzaltaypeh canım sürekli sağdığın için vücut daha da çok süt üretiyor destek al bilen birinden bence