erdem620 Bebeğim 9 ay 10 günlük 35 haftalık doğdu hala oturamıyor en fazla 20 saniye oturuyor sizde nasıldı artık kafaya takıyorum nerdeyse emekleyecek çok hızlı sürünüyor hatta ayağa kalkmaya çalışıyor ama oturma yok denecek kadar az
biricik9 erdem620 Allah şifa versin bende 35 haftalık doğum yaptım oğlum desteksiz 8.ayda oldu 6 aylık doktorun izniyle mama sandalyesine kattım bebe yatmaza kattım benim arkaya doğru değil de öne doğru geliyordu hep bez felan kattım önüne çok şükür 8 aylıkdi desteksiz oturdu emekleme de 10 buçuk felandı oldu yürüme de 13 aylıkda oldu
nnuurrrr erdem620 her bebeğin gelişimi kendine özel öncelikle. Yani burada diğer bebeklerin ne zamanı oturmasıyla onu kıyaslamamalısın. Problem olduğunu düşünüyorsan hemen çocuk doktoruna randevu alıyorsun ve muayene ettiriyorsun 🙏🏻
biricik9 @“erdem620”#p38375719 yok normal olarak doktor hesapladı hastalık felan birşey olursa o Zaman düzeltilmiş katardi bebeğin kafasini dik tutuyorsa sorun yok demişti bana kontrol etti dik tutuyordu başla dedi ben çok tummy tamy yaptım bebeğime
erdem620 nnuurrrr zaten her ay fizyoterapi ve nöroloji ve çoçuk doktoruna götürüyorum ben başka çoçuklardada böyle olan varmı siye merak ettim düzenli olarak doktor görsede insan merak ediyor
yrnn01 @erdem620 benim bebeğim 8 aylık oturuyor ama beli dik durmuyor ayaklar öne doğru sırtını da geriye doğru tutuyor ve böyle olunca da ayakları sürekli havaya kalkıyor neden böyle anlamıyorum