zeynepiremnur01 Kızlar 4.5 aylık kızım var normal Doğum yaptım ama hafif göbeğim var dümdüz olsun istiyorum 😅 56 kg zaten nasıl göbeğimi eritebilirim yemeyi de çok seviyorum ayrıca :)
katip-anne zeynepiremnur01 benimde kızım 5 aylık, normal doğum yaptım. Artık bende bu göbişden kurtulmak istiyorumm
Huzurum12 zeynepiremnur01 benim.gobegim kimse de yoktu 😅 azimle diyete basladim ve hergun karin egzersizleri yapiyorum ve farkini görüyorum 💪
[silindi] Karın kaslari maalesef deforme oldugu icin 1-2 sene icinde kendi sıkılığına kavuşur. Bol su için, mekik çekin düzenli olarak.
[silindi] zeynepiremnur01 gidicek ama zamani var toparlanmasi surer biraz. Daha yeni dogum yapmış sayilirsiniz.
Ervakusumm katip-anne zeynepiremnur01 benim de 4.5 aylık bebeğim var aynı durumdayım yumoş bir göbek .. sinir bozucu 😩
Ebruomer katip-anne benimde oglum 5 aylık ama göbek kaldı sarılıp ağlayalım 😂😂 gitmiyo hep benle kalacak gibi, hergün mekik yapıyorım ama profesyonel spor olmadan gitmeyecek gibi çünkü yemeyi de çok seviyorum😂😂
zeynepiremnur01 Huzurum12 ben diyete başlayamam yanı yemeyi seviyorum zaten çok kilolu değilim 56 kg boyum da var sadece çok az göbek var kocam da hiç sevmiyor;) erit bunu diyo her Sofrada 🤣 korse kullansam gider mi acaba
Damlaakin Bende 35 gün önce sezeryan oldum dikişlerimi sarkan ve şişman göbeğimden göremiyorum 😢 o sarkıklık gider mi
Byzgl_2019 Damlaakin kız bismillah 😊 daha yeni hemen bozma moralini. Senin daha rahmin küçülmedi ki karnın küçülsğn. Hem göbek bir ayda büyümüyor ki bir ayda gitsin. İlk adetini olana kadar hafif göbekli okursun ilk adetinş olunca göbek baya gidiyor. Bünyeye göre hiç kalmayabilir. Benim bir sene oldu tembellikten spor yapmadım hafif birşey var gaza gelip mekik çeksem onlar kasa dönüşür zaten. Vahim bir durum olmuyor merak etme😘
Huzurum12 zeynepiremnur01 gider canim sıkılaşması lazim zaman tani kendine birazda kilonda yoksa ne dert ediyon oda nazar boncuğun olsun 😅😅😇
Byzgl_2019 Damlaakin ah ah bende öyleydim o zamanlar o yğzden üzülen biri görünce hemen söylüyorum geçiyor diye 😊 hatta şu an çocuk peşinde koşmaktan gören ne kadar zayıflamışsjn diyor sende öyle olursun😊
zeynepiremnur01 Huzurum12 öyle de eşim hiç bu halime alışmamış 7 yıldır tanışıyoruz e 2 çocuk yaptım sana olsun o kadr da diyorum olsun sen yine de erit diyor ;)