minanas Oğlum 25 günlük yarın özel hastanede kontrole getireceğiz olduğumuz yerde devlet hastanesi çok kötü durumda bugün 4 saat bekledik giremedik doktor yanına…. Doğum yaptığım hastane değilde başka özel hastanede getirecek ücretsiz mi muayeneleri ?
dunnobeck minanas Başka özel hastanede geçerli olmayabilir bundan emin değilim ama doğum yaptığınız hastanede geçerli olması gerekiyor
CuteBadesMama minanas bütün özel hastanelerde geçerli. İstediğiniz hastanede ilk 28 gün muayene ettirebilirsiniz.
betul97_ minanas Biz aramıştık ilk 28 gün özel, devlet farketmeksizin ücretsiz dediler tabi ameliyat gibi şeyler ücretli dediler. Para öderseniz de mutlaka faturanızı alın bize atın para iadesi olur denmişti
rachelgreen_ Doğum yaptığım hastanede sormuştuk bunu kabul ettiremedik gayet de ücret ödemiştik maalesef
accountant minanas doğum yaptığım hastanede ücretsizdi ama genel olarak bütün hastanelerde ücretsizdir öyle biliyorum
Seherr_ minanas hayır bütün hastanelerde ücretsiz. Ben devlette doğum yaptım, doğumdan sonra birkaç kere özele götürmek zorunda kaldım ve hiçbir ücret alınmadı.
denimomy minanas ilk 28 gün tüm özel hastanelede ücretsiz bakılabilir ben de doğum yaptığım hastane dışında bir hastaneye götürdüm ve hiç ücret ödemedim bu yasal hakkımız