ummukygsz birkupalatte yanj hem süt hem şerbet bugun iftara yaptm bnde güzel gozukuyot bakicaz lezzetine🌝
Doga_sever birkupalatte tavuk sote basit bir anayemek olur. Guvec zeminine püre dahil edebilirsiniz. Tavuklara da mantar ekleyebilirsiniz. Boyle daha zengin ve lezzetli olur. Onun disinda yeterli bir menu :)
birkupalatte Doga_sever Püre evet bence de güzel olur bunu yapabilirim.Teşekkür ederim. 🩷Ama mantar maalesef. Çünkü sevmeyenler var. Yoksa dereotlu mantar çorbası yapacaktım. Sevmedikleri için domatese döndüm 😊
birkupalatte Doga_sever Bu atada tavuk sotenin içine köz sebzeler koyacağım. Klasik yapmayacağım. Yazdan köz kapya, sarımsak, biber,patlıcanlarım var. Onlarla bir sote yapmayı düşünüyorum 😊
Pamukhanim_ birkupalatte ellerine saglik şimdiden harika menü bence site küçük güveç lerde daha mantıklı
minikmisimben aybars_mom aslında daha kolay oluyor o hengamede biri suyu koyuyor biri yemeği koymaya yardım ediyor herkeste ilgilenilmiyor ama birbirleri ile konuşunca diğerleri yükünüz olmuyor bende korkuyordum ilk evlendiğimde alıştım 😂😂
aybars_mom minikmisimben o açıdan güzel evet ama yemek hazırlık aşaması beni gerer 😃 bide ne kadar özenirsem o kadar kötü olur her şey öyle zamanlarda 😃