beyzack Arkadaşlar merhaba şu eğitici köpekciği sürekli görüyorum herkeste fiyatı yüksek değer mi sizce kullananlar bi yorum yapabilir mi ? Yoksa tamamen insta algısı mı? Mesela şu zürafa herkeste var ama olmazsa olmaz değil mesela gibi
dogakusumx beyzack ben ikinci el aldım kızımda çok sevdi. Temizini bulabilirseniz değerlendirebilirsiniz. Ha ama olmasa da olur.
oylesinebiri__ beyzack benim bebeğim hiç sevmedi 😂 6 aylikken aldım arada basıyor ama aman aman sevmiyor ben 999 liraya almıştım indirimden
ceydact Yeğenimden bize kalmıştı o yüzden oğlum oynuyor ama para verip alınacak bir şey değil aman aman çok da bi özelliği yok şarkı söylüyor ağız burun kulak renkler vs anlatıyor
cokbilmismom beyzack bizde var 6. Ayindan beri çok seviyor yani insta algısı demeyelim eğitici güzel bir oyuncak ve baya iyi oyaliyor. 22 aylık hala oynar. Zürafa da var odasına aksesuar olarak almıştım ben daha doğmadan seviyorum güzel duruyor 😍 olmazsa olmaz değil tabi
Aklimideliricem Bende heves edip aldım çok da sevdiler aslında kullanmadık diyemem kullandık ama o parayı hak etmiyo köşede duruyo şimdi skdkfkdj
Balbulutu beyzack eğitici ayıcık var renkler ingilizce türkçe sayı renk öğretiyor şekilleri. Masal anlatıyor şarkıda var. 700 e almıştık ayrıca
Zeytinpekmez beyzack bnm oğlumun dikkatini hiç çekmedi bi kaç kez bastı etti ama şimdi dolap bekliyor boşuna o kadar para verdim
yusufveannesi29 beyzack biz 3. Ayında falan almıştık şimdi 6 aylık çok seviyor oyalanıyor baya o zaman kendi basamıyordu şimdi kendi basıp oynuyor artık kendi kendine vakit geçirebiliyor yani evet biraz pahalı ama bence biz iyi ki almışız
atarepla Daha doğmadan almıştım. Şu an 1.5 oğlum öyle çok oynamadı. Çok nadiren bir tuşa basıp geçiyor.
Pamukhanim_ beyzack bence olmasada bence biz aldık seviyor du başta hâlâ seviyor 17 aylık ama artık pek oynamıyor
ggrqnitt beyzack zürafa almadım yerim eğitici köpekçiği ben seviyorum seslerini üç kademe olması ilgisini çekiyor ama almasaydım eksikliğini hisseder miydim sanmıyorum yerine masalcı tırtıl daha eğitici düşünebilirsiniz.
busmah61 beyzack valla ne aldıysam oğlum yüzlerineçok bakmadı bende daha bişey almıycam karar verdim bence alma yazık paraya kendim tecrübe ettim istegramda öyle bi anlatıyolar ki bende almazsam sanki yeterli bakmamışım gibi hissiyat oluyodu içimde ama hepsi boş
Balbulutu beyzack öğretmenim bozo ayı birlik oyuncakmış canım e bebekte almıştık ama artık yok sanırım