Haticemree Hanimlar bebegim 15 gnluk aptamil nutricia kullnyrm kullananlar varmı aranizda yorumlariniz nelerdir
Mirayimran Haticemree tadı çok güzel mama bebeklerin çoğu severek içiyor bizde kullandık fakat çok köpüklü farketmişsinizdir bizde aşırı gaz problemi yaptı bıraktık
BuseCan Haticemree ben memnunum 👍🏻 Arada bir kabız oluyor o kadar onun dışında bir sorun yasamadık biz canım
Haticemree BuseCan dun aksamdan beri karnı ağrıyor gazi var gibi de acaba mama mi yaptı dedm ama bu zamana kdr yapardı 15 günde.
Ikrazumra19 Haticemree mamayi calkalamayin karikla karstirin o zaman gaz yapmaz kabizlik icinde zeytin yagi koyabilirsiniz cpk guzel bir mama
hakkininannesi [bilinmeyen] çok memnunum canım uzun zamandır da veriyorum hiç anne sütü almadı bebeğim hep aptamil yedi anne sütüne benzer diye tercih etmiştim çok da memnun kaldım.
Anneperi Haticemree 10 Aydır kullanıyorum çok memnunum oğlum çok severek içiyor sadece ilk başladığımız da kabız olmuştu
Ebrs Haticemree oglum 9 bucuk aylik, hic degistirmedik aptamili. Hicte gaz,kabizlik sorunumuz olmadi cok şükür