aysss001 Kızlar gece 2 saatte bir uyanmaya başladı emmese bile meme veriyorum 2.3 dakka emiyor maksat ağzı çalışsın sonra uyuyor yatırıyorum geri 2 saat sonra uyanıyor nezaman bitecek bu önceden böyle değildi 5.6 saat uyurdu
nurylmaz aysss001 4. Ay gelişim sıçraması olan bi dönem büyük ihtimalle o yüzden yapıyor geçecektir 1 -2 haftaya sabırlı olun uyku düzenleri yeniden şekillenecek
gizemyaren0 aysss001 benim bebeğim de aynı peki mama reddi ve ya meme reddi yapıyor mu benim bebeğim mama ile beslenen bebek mamayı biberon reddediyor uyku arasında alıyor uyanıkken asla içmiyor yoruldum ben de çok zor ya
aysss001 gizemyaren0 iki gün sadece geceleri emmeye başlamıştı gündüzleri asla istemiyordu biberon veriyordum ama düzeldi gündüzleri de böyle odayı karanlık yapıyordum ve tam böyle uykuya geçmeye yakın zamanda emziriyor doom ki o zaman alıyordu ve etrafta hiçbir ses olmuyordu
forumgurmesi Bence 4.aya kadar 5-6 saat uyuduğuna şükredin. Çoğu bebek o kadar bile uyumuyor o aylarda :)
aysss001 tsf başka markaların emziğini denesem işe yararmı Philips avent olanı sadece 10 dakka emiyor uykuya dalınca atıyor agzından
evremk Bizde 4 aylığız. Saat başı uyanıp ağlamaya başladı. Emmeden başka türlü de sakinleşmiyor. Sesi kısıldı artık bebeğimin. Şimdiye kadar da gece maksimum 3 saatte 1 uyanırdı ama bu kadae ağlamazdı en azından. Kafayı yiyeceğiz böyle giderse
tugbaygc113 aysss001 uyku gerilmesi yaşiyor 4 ay ataktandır yine iyi bizimki 30 dk düştü 5 E doğru azalacak annesi ıçonun yanında ol oda sinir sistemi büyük insan gibi oluyor. O yüzden
mrdilan0 aysss001 benim bebeğim de aynı uykuya daldığı gibi ağzından atıyor. emziği avent, 4 aylık bende aynı durumdan şikayetçiyim. sıkıntılı bir dönem hem biz hem bebişler için
isimli00 aysss001 benim bebeğimde öyle saat başı kalkıyor çok huysuz kucakta bile ağlıyor 😭 zaten uyumayı seven bı bebek değildi şimdi hepten kötü oldu
ysm53 aysss001 4. Ayda tam da böyle başladı. Yaşına girdi hala düzelmedi emmese bile alışkanlık oldu. Umarım sizinki düzelir.