tsmutter anne2025 tutuyordum, inanılmaz sütüm azaldı, bebeğim gece emince çok huzursuzlandı, bir gün ara verdim bugün yine tutuyorum..
delimineya Benim oğlum bir yaşını geçti yemekte veriyorum sütte ama çok içiyor bildiğin emiyor yani yine de tutuyorum güzel gidiyor
pag Benim kızımda 9 aylık ben sabah kalkınca şekerim düşmüş bir şekilde uyandığım için tutamıyorum memeye de düşkün bir bebek o yüzden tutmuyorum
janemaryam anne2025 ben emzirirken hiç oruç tutmadım. Sütün büyük oranı su ve su içmeden sütüm olmuyordu. Etrafımda da kimse emzirirken oruç tutmadı
psikoanne Ben tutuyorum ama sütümün azalmasından da korkuyorum 🥹 yani iyi gidiyor orucum bende bir sıkıntı yok ama işte aklımda hep sütüm azalır mı korkusu ki onu nasıl anlayacağım bilmiyorum
ecesarey anne2025 ben tuttum hepsini ama göğüslerim çok yumuşadı geceleri dolar taş gibi olurdu emince yumuşardı sanki hiç dolmuyor kızımda sürekli memeye gelmek istiyor anlamadım sıkınca geliyor.Aç mı kalıyor acaba bugün tutmadım fark olacak mı denemek için
renkliruya anne2025 8 ay 10 günlük oğlum ilk 3 gün tuttum..reglim bitince başlayacağım yine inşaAllah..
momyy30 anne2025 ben tutuyorum gece sahurda bol su ve meyveli yulaflı granola yiyorum çok güzel süt yapıyor tavsiye ederim