fatma_kuzey Kızlaar selamm bayramda neler yapıcaksınızzz var mı planlar?🌸Biz hava güzel olursa 2 günlük bir İstanbul gezisi düşünüyoruz eğer soğuk olursa Afyon termal otel düşünüyoruz İzmir’de yaşıyoruz
zarifhanim fatma_kuzey Koye koye koyeee 😅😅 Bayramlarda benim köyüme gidiyoruz yoksa bayram gibi geçmiyor 🥲
Niyesordunbucevabi fatma_kuzey iki erkek kardeşim var onlar gelebilir yaşadığımız şehre gelirlerse onlarla vakit geçiririz 😌
Minikkalbinannesi fatma_kuzey biz biyere gitmiyoruz bayramda kendi ailemle yakın oturuyoruz onlarla geçircez😊
alpmila fatma_kuzey büyük ihtimal eşim o günde çalısıyır olacak bizde çocuklarla evde olacağız daha ben eşimin bayramlarda evde oldugunu görmedim yıllık iznine denk gelirse belki, siz en iyisini yapıyorsunuz imkanım olsa ben de böyle geçiririm Bayramı
alpmila fatma_kuzey Ne güzel bizim aileden uzak eş çalısıyor yani bayramları buruk geçirenlerdeniz anlayacağınız
uykusuzanne__ fatma_kuzey bayramda neler yapıcaksınızzz var mı planlar Planımız yok eğer eşim çalışmazsa kaynım gile gideriz çalışırsa evdeyiz🫢
UrbanMom fatma_kuzey eşimin izni bir gun o da kaynanamlarda gecer zaten. Maddi durumda sıkışık. Hepsi tam olsaydı bende neler yazardım size iyi gezmeler dilerim 😂
UrbanMom fatma_kuzey bizim yıllardır Bayram böyle ben alıştım herkese şimdiden hayırlı guzel bayramlar dilerim 🤍
CuteBadesMama fatma_kuzey bu bayram nasipse eşimin ailesiyle olacağız. Kurban Bayramı’nda da benim ailemin yanında olacağız. Bu sene bayramları ikiye böldük. Yaza uzun bir tatil yapmak istiyoruz.
fatma_kuzey CuteBadesMama ben kendi aileme yakın oturuyorum hep annemlerleyim bu sene tayinimiz çıkıyor muhtemelen bizde artık öyle yapıcaz bundan sonra 😂
alpmila CuteBadesMama ayıptır sorması eşiniz ne iş yapıyor ne güzel uzun zamanlı planlar yapabiliyorsunuz bizim izinler kısıtlı olunca bir şey anlamıyoruz 🥲