ozlmiznc Cannesi Canim ben dogum sonrasi kan ve demir ilaci kullandim buna ragmen saclarim cok dokuldu alnim acildi resmen internetten doal keratin sütü aldim sac dökülmem azaldi dokulen saclarin yerine yenisi cikti ve uzatma garantili tavsiye ederim pişman olmazsin
eslem123 Cannesi ayni durumdayız canım 4 buçuk aylık Kızım ve her banyoda avuç avuç dökülüyor çok sinir bozucu ya
VERA19 Bende burda bekliyim kızım 4 aylık oldu kel kalıcam galiba🤤 neler yapabiliriz,Türkiye de sarımsaklı şampuanlar satılıyor onlar iyi geliyor diye biliyorum canım.Ama ben Türkiye’de değilim burda marketlerde bulamadım sarımsaklı şampuan🤭
ozlmiznc Cannesi instagramdan aldim sayfanin adi doal kozmetik orjinali sadece kendi sayfalarinda satiliyor
ertugrulbey19 Ben de aynı durumdayim 4 aylık bebeğim. Saçımı kestirdim ama birşey farketmedi evde heryer saç çok bıktım 🤦🏻
Yildizz_ Saglık ocagındaki doktorum saçlarımı kısacık kestirince gitmiş saçlar diyip güldü cok dokuldugunu söyledim bunları hep yaşadık bizde dedi buna çözüm yok zamanla kendi durucak sadece giden saçlar yerine yenisi geliyormu ona dikkat et dedi her dogumda sacların azalır eski gür saçların olmaz dedi