HELELEKADIN Selam güzel kızçelerim nasılsınız? Ani bir kararla yarın görümceme iftara gidicez, onun için de ani oldu sen yemeği yap tatlıyı ben yaparım dedim hastayım zaten oruç da tutmiycam bana davete yakışacak tatlı tarifi verirmisiniz 🫠🫠
HELELEKADIN HELELEKADIN bunu buldum ama nasıl görüntüsü faaln güzel mi ? Ve ceviz yerine fındık koysam olur mu cevizim yook 😬
[silindi] HELELEKADIN fındıklı tatlı tarifi buldum sana 😂 Fındıklı Ay Pare Tatlısı (Mutlaka Deneyin) https://www.nefisyemektarifleri.com/findikli-ay-pare-tatlisi-mutlaka-deneyin/
3kedili2bebekli HELELEKADIN evet ben çok yaparım çok güzel oluyor ceviz fındık hatta badem bile koyuyorum 😍
kadris60_ HELELEKADIN daha bugün yaptım kayınvalidem özellikle istedi çok güzel oluyor ben hep yapıyorum şerbetli ama hafif oluyor bence güzel olur iftara
piyanistbanabirak HELELEKADIN kolay ya yapabilirsiniz nefis yemek den bakın isterseniz O zor gelirse de haşhaşlı revani önerebilirim
HELELEKADIN 3kedili2bebekli markete gitmeye üşeniyorum yoksa alırım xhsldjdkd fındıkla idare etsem olur bence 🤭
HELELEKADIN piyanistbanabirak haşhaşım yok ya oturduğum yerde de bulabilirmiyim sanmam öncekine bakayım bi
HELELEKADIN kadris60_ ay tamam bunda karar kıldım görüntüsü de hoşuma gitti yapayım güzel olur inşallah 🫠
kadris60_ HELELEKADIN kızım olduğunda eşimin arkadaşlarına yaptım 2 ölçü herkes nerden hangi tatlıcıdan aldın diye sormuşlar o kadar güzel oluyor 1gün önce den yaparsan daha iyi oluyor
metekaanmom HELELEKADIN ayy ben altı aylık bebeyle bile yaptı şuan 14 aylık gene yapıyorum uyurken yda eşim tutarken ne var ay😀😀
metekaanmom HELELEKADIN keki yapıp fırına at o sırada şerbet kaynasın hoop muhallebi yap kat bitti gitti 😀😀