alinaaaaaaa Daha önce de yasamıştık geçmişti suan 3.5 aylık benzer durum yaşayan oldumu sessizce çırpınıyor gözü yaşarıyor bugun 2 kez yasadık
ipeksiyim alinaaaaaaa sırt üstü yatırmamaya özen göster canım yan yatsın, bir de böyle bir şey yaşadığın an iki kaşının arasını aşağıdan yukarı doğru çek sinüsleri açılır nefes almadı kolaylaşır
suhedaaaaa alinaaaaaaa Geçmiş olsun doktora danışsanız daha iyi olur. Yine de benzer şeyler yaşamış annelerin görmesi açısından yorum yapıyorum
yakaignesi alinaaaaaaa bizde de ayni durum olmaya başladı. 2 aylık bebeğim agzi hep tükürük dolu birde şimdi üzerine soğuk algınlığı grip gibi semptom eklendi. Birkac kez bogulurken yakaladm çok korkuyorum gözüm sürekli bebegimde.
Sadekahvekalpben alinaaaaaaa 3 aylık bebeğim var aynı durumu bizde yaşıyoruz bazen. Bazen değişik şeylerde çıkartıyor korkuyorum bogulcak diye. Öyle olunca hemen kucağıma alıyorum. Doktora sormak aklıma gelmedi hiç. Tükürüklerini kontrol edemediği için öyle oluyor diye düşündüm 🤷🏼♀️
alinaaaaaaa Sadekahvekalpben doktor egg istedi vermedik bizde kanına bakıldı temiz çıktı bence yönetemiyorlar tükürüğü ama piskolojim çok bozulmuştu suan yok şükür