sibel9898 üç ay beş günlük doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyor huzursuz bir bebek genel olarak gece karın ağrısıyla uyanıyor ya gaz çıkarıyor ya kakasını yapıyor öyle olunca da altını değiştiriyorum ayılıyor geri uykuya zor dönüyor gündüzleri de uyku huzursuzluk problemi yaşıyoruz sütü kestik ama mukus kesilmedi üç gündür yumurtayı da kestim belki ona da alerjisi vardır diye yaşayan var mı?
1cocukannesi_1 sibel9898 sadece musluklu kaka ve huzursuzluğu varsa bence alerji olmaya bilir çok salyası olan bebişlerin de kakası mukuslu oluyor bir de kakanın içinde mukus mu var yoksa sadece kaka sadece mukustan mı oluşuyor bu da önemli
merve1miray sibel9898 benimde bebeğim öyleydi doktorlar normal diyordu 4 buçuk aydan sonra bir de mukuslu kanlı kaka yapmaya başladı sonra alerji doktoruna götürdüm şuan süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum 5,5 aylığız biraz düzelme var kan devam ederse yumurtayı da kesicez dedi doktor . Kan görülmediği sürece alerji var demiyorlar
sizdenbiriii1 sibel9898 gaita testi verin orda gizli kana bakılır cıkar kilosu kac süt alerjisi de kilo alımı yavaşlıyor
seydaakbahar Gaita testi yaptırdınız mı hiç, benim oğlum 1 aylıkken Laktoz intoleransı çıktı gaita testinde, doktorumuz ona göre bir damla başladı hala kullanıyoruz
kadermirayy Bende süt Sese dün götürdüm bugün de götürdüm devlet ama beğenmedim yarın özele götüreceğim çocuk balgamı var atamıyo sırtına vur diyorlar nasıl çıkarsın sırta vurarak eridi kızım gözümün önünde bebekler hasta olmasın ya 😔
sibel9898 1cocukannesi_1 sulu kakanın içinde mukuslar var bilemiyorum ki tam olarak kan hiç olmadı kan testi doğru sonuç verir mi acaba
sibel9898 merve1miray aaa ben medipole gittim sadece mukus huzursuzluk uyku uyumama var dedim direkt süt alerjisi vardır dedi
hilalll2 merve1miray bizde bazen fışkırarak kusma sürekli mukuslu kaka ve şuan da da köpüklü asitli gibi bi kaka var vücütta hafif kırmızı noktalar geçmeyen pişik bazı bölgelerde kuruluk alerji midir
1cocukannesi_1 sibel9898 kan testi doğru sonuç verir ama alerji mukuslu kaka sadece mukustan oluşuyor en azından bizde öyleydi ama alerji şüpheniz varsa diyet yapmak yerine çoçuk alerji ve immünoloji bölümüne gidin onlar sizi daha net yönlendirir. Eğer diyet yapmanız gerekirse çapraz bulaşa bile dikkat etmeniz gerekiyor yada mama alıyorsa özel mama kullanması gerekiyor
1cocukannesi_1 sibel9898 ya bazı doktorlar kolaya kaçıyor bence bizdede mukus kaka kanlı pişik kolik hepsi vardı ama yumurta alerjisi çıktı kaç tame doktor test yapmadan süt alerjisi diyet yap dedi geçiştirdi siz alerji bölümüne gidip test yaptırın araştırma hastanelerinde falan ücretsiz tüm testleri yapıyorlar
hilalll2 sizdenbiriii1 bizde bazen fışkırarak kusma sürekli mukuslu kaka ve şuan da da köpüklü asitli gibi bi kaka var vücütta hafif kırmızı noktalar geçmeyen pişik bazı bölgelerde kuruluk var alerji midir
sizdenbiriii1 hilalll2 köpüklü kaka normal de laktoz intoleransından kaynaklo sizde giata testi verebilirsiniz
sizdenbiriii1 hilalll2 laktoz intolerans yla süt alerjisi farklı seyler onu da ancak kaka testiyle öğrenebilirsiniz Ama gecmeyen pişik egzama fışkırarak kusma vs genelde süt alerjisinden kaynaklanıyo kakada kan vs