alpismom34 Anneler merhaba Oğlum 1,5 ay erken doğdu 10 aylık olacak neredeyse düzeltilmiş de 8,5 aylık olacak Ancak desteksiz oturamıyor :( doktora götürdüm MR çekildi bir şey çıkmadı ama çok korkuyorum Yaşayan var mı
zarifhanim alpismom34 mrda bir şey çıkmamışsa sorun yoktur. Kan değerleri nasıl? Bir yakınımın çocuğunda kas hastalığı çıktı 9 aylık desteksiz oturamıyor kucakta falan kendisini salıyor. Kanda ck değeri çok yüksek çıktıktan sonra nörolojiye gönderilince teşhis edildi.
gamomuu alpismom34 b12 si nasıl acaba bizim çok düşüktü resmen kızım sallanıyordu. Takviyeden sonra düzeldi
Gul-42 alpismom34 yanı bıraz durup yıkılması lazım hıc oturmuyor dıyorsunuz kanepe koşesine falan koyun ama baska doktorada gıdın 10 aylık kanepeye tutunması lazım kalkma calışması yapması lazım
nurzeyd06 Benimkide bir ay erken doğdu şu an düzeltilmiş 8 aylık desteksiz oturamıyo bırakıyorum bi iki saniye duruyo devriliyo ama sağa sola dönüyo kolları üstünde ayaklarıyla kendini yukarı kaldırıyo bende mi korkmalıyım acaba
suheyla92 alpismom34 destekli oturtmaya ne zaman başladınız? Sepete oturtup sepeti oynatın yanlardan tutunmak zorunsa kalsin denge bulmak icin ya da bunun gibi dar bi yerde oturtun surekli. Mama sandalyesi de olur. Kaslarinin farkına varması lazim belki de sadece tembel bi bebis
alpismom34 suheyla92 6,5 7 ay gibi başladık oturmaya Sepet kullanıyorum bir haftadır mama sandalyesi de aktif kullanıyorum ana kucağı çok kullandık onu kaldırdım bilmiyorum çok endişe ediyorum
suheyla92 alpismom34 neden o kadar geç başladınız ki doktorlar 3.ayda kucakta canli destekle baslayin diyor. Ne kadar geç baslanirsa o kadar geç öğreniyorlar insallah bu sebeple hala ogrenmemistir ve çabucak ogrenir 🙏🏻
alpismom34 Gul-42 teşekkür ederimm Erken doğan bebekler var etrafımda onlarda da böyle gecikmeler yok bilmiyorum inşallah sağlıkla ilgili sınanmayız😣