ylnydg 02ada gaz kısmını bilemem ama hazır çorbalar çok zararlı yetişkin insana bile bence bebeğe vermeyin içi komple kimyasal ve katkı maddesi
fatma_erva 02ada Hazır çorbalar çok zararlı büyük bir insana bile değilse çocuk. Vermeyin patates havuç haşlayıp o şekilde çorba yapabilirsiniz mesela arastirabilirsiniz
oylesinebiri__ Hazır çorba mi vereceksiniz yoksa kendiniz için mi soruyorsunuz ALLAH affetsin eşime ramazan kolisi vermişler içinde 2 tane vardı 1 tane yaptım ayy o kadar kötü ki tadı
Pamukhanim_ oylesinebiri__ aynen bizede babam vermişti bir denedik evden kokusu bile çıkmadı yapay olduğu o kadar belli ki
sarikavun 02ada ben sutunuzden gaz gecermi diye algilamak istiyorum bu basligi bebise hazir corba vermemissinizdir diye dusunuyorum
12betul 02ada Hazır çorba bebeğe verilmez . Hatta büyüklerde yememeli . Yahu bi havuç haşlayın az yağ bi bilendir al sana çorba . Bir de hazır çorbalar tuz dolu yazık çocuğa
piyanistbanabirak Niyesordunbucevabi bende bebeğe içerecek sandım ama bence büyükler için de sağlıksız 🤦🏻♀️
Nikita 02ada sen hazır çorba olmadan aç kalacaksan iç. Gaz yaparsa çıkarırsın. Kendine bir çorba yapacak vaktin yoksa, bir çorba yapanın yoksa önce kendini ayağa kaldırmalısın.