3kedili2bebekli Can2808 2. Çocuk ona 1.5 sene kadar arkadaş olmayacak yani arkadaş olarak yapacaksanız zaten 2 sene kadar sonra birlikte oynamaya belki başlayacaklar benimkiler ikiz hala birlikte çok nadir oynarler sırf arkadaş olsun diye düşünüyorsanız daha da sikilacagi günleri düşünün hamileliğinizde yenidoğan bakiminda falan
tamamdanolmuss Can2808 Yani kimse size şart demez. Yaş aralığı, sizin psikolojik ve maddi durumunuz her şey vereceğimiz cevabı etkiler. Asıl soru şu siz ve eşiniz 2.çocuğa hazır mısınız? Diğer çocuk sıkılmasın diye hayata bir can getirmek doğru bir yaklaşım değil.
KendiEvimdeDeplasmandayim Can2808 şart değil sizin isteğinizle alakalı bir durum. Ben ikinci çocuk düşünmüyorum kızımı sosyalleştirmeyi düşünüyorum
ball_251 Can2808 Bence durumu olan ve maddi manevi açıdan rahat bakabilecek olan için şart diyebilirim kardeş anne babanın evladına verebileceği en güzel hediye diye düşünüyorum arkadaşım çok ama hiçbiri kardeşimin yerini asla tutmaz her zaman yanımda olacağından hiç şüphem yok bence insanın bı kardeşe ihtiyaci oluyor her zaman
alparslanmomms Can2808 maddi manevi gücünüz yetiyorsa, her iki çocuğunuza da iyi bir gelecek sunabilecekseniz neden olmasın? Ancak sırf canı sıkıldığı için de kardeş yapılmaz buna siz hazır mısınız o önemli
mercankus Can2808 yanı suan beş bucuk yaşında oğlum var kızım bır yaşında uyuduğunda sıkılıyor uyansın diye ses yapıyor koşup duruyorlar evin Icınde bayağı oyun oynamaya başladılar dıyorum tek başına olsa çok sıkıcı olurdu herhalde kızım iyi ki gelmıs evımıze dıyorum onsuz eksıkmış hersey😍
Can2808 mercankus benimde oğlum var ve kız istiyorum ikinciyi çok inşallah bizde öyle oluruz ya kardeşi olmalı bence her çocuğun