asel2309 Kızlar merhaba çocuklarınıza ayakkabı alırken ayağına tam olanı mı alıyorsunuz yoksa bir numara büyük mü alıyorsunuz
kimbumadam asel2309 Boşluk kontrol ediyorum sadece Arkadan tam oluyor önden boşluk Kalıba göre de değişiyor zaten
asel2309 mamabear_ teşekkür ederim evet dün biraz büyük aldım biraz uzun süre giysin ayağı da rahat etsin diye tam alınca söylediğiniz gibi en fazla 2 3 ay giyiyor
forumgurmesi Tam derken önü çok hafif boşluk olanı alırım, öyle 1 numara büyük almam. Çok saçma ve komik geliyor çocuklara ayağına kocaman ayakkabı giydiriyorlar görüyorum bazen. Geçen bankada gördüm çocuğa resmen 3 numara büyük lap lap yürüyordu.😅
asel2309 forumgurmesi baş parmağına baktığımda hiç boşluk yoktu tam oturmuş ayağına yani baktım sıkacak gibi geldi bir numara büyük aldım önünde çok az boşluk oldu daha rahat etti ayağı
kubra00k Tam alıyorum. Çünkü doktorlarda söylüyor çok büyük alırsanız yürüme ve ayak bozukluğu olabilir. Ama şu var. Mesela kışın giydiği spor ayakkabıları 24 numara almıştım. Kış olduğu için kalın çorapla flan tam oluyor. Yazında giyiyor o sporları bukez ince çorapla.. yani ayakları büyüsede oluyorlar ona..
asel2309 kubra00k teşekkür ederim kızım daha 17 aylık 2 ay önce tam olanı aldım çok giyemedi ayağı büyüdü hemen bu sefer bir tık büyük aldım daha rahat yürüyor
beybitolat asel2309 biz ilk defa aldık ayakkabı daha yeni yürüdüğü için. Biraz boşluk kalıyor önden. Çok daha rahat ediyor bence
asel2309 beybitolat maşallah sağlıkla büyüsünler evet bencede biraz büyük olması mantıklı çok çabuk büyüyorlar zaten teşekkür ederim
livanurvealpinannesi61 asel2309 Spor ayakkabı 29 giyiyor 30 aldım oldu 1 parmak boşluk var . Bot alırken 32 aldım çünkü Kalın çorapla ayağını sıkıyor.
asel2309 livanurvealpinannesi61 teşekkür ederim evet bir numara büyük tercih ettim bende daha rahat yürüyor farkediyorum