kezizeynep Merhaba 2 ay 1 günlük kızımı bugün doktor kontrolüne götürdük kakasında çok az kan vardı alerjik olabileceğini söyledi ve kilosu 4670 gram doktor düşük olduğunu söyledi sizin bebekleriniz kaç kilogram bu durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz
meloni kezizeynep şuanki kilosu doğum kilosuna göre ilişkilendirilir ki alerji çıktıysa neye alerjisi olduğunu bulup onu yememen lazım eğer emziriyorsan
irem_zengn kezizeynep 2 aylık kontrolünde 5560 kilo çıkmıştı doktorumuz iyi olduğunu söyledi bana fazla gelmişti sınır 4.5 ile 6.5 arasıymış
cheff kezizeynep benim bebegim suan 2 ay 16 gunluk 2 ay konttolunde 4700 cikti fogum kilosu 3350 doktorumuz iyi dedi mamaya gerek yok dedi bende terettut icindeyim kilosu az mi diye ?
seydaakbahar Benim bebeğimde 2 ay 7 günlük, 1 aylıkken Laktoz intoleransı çıktı, doktor damla başladı, şuan güncel kilosu 5070 çıktı, doktor iyi dedi
kezizeynep cheff kontrollerdeki aralıklara göre kilo alımını değerlendiriyorlar biz 20 günde 360 gram almışız sadece o yüzden riskli görmüş
didoece kezizeynep benim de bebeğim 3900 doğmasına rağmen ikinci ayında 4750 idi ve doktor çok düşük falan demedi normal dedi. Bence kiloyu çok ciddi bir kıstas görmeyin. Genel gelişimi önemli ve her doktor farklı yönlendiriyor. Ama kan olması tabi takip gerektirir. Bizde rota aşısından sonra kan olmuştu ama bir süre sonra düzeliyor. Alerji yatkınlığı var ise zaten onu tetikliyor ama yine de yaptırmak en doğrusu. Katı gıdaya geçince baya düzeliyor. Tabi çok ciddi şiddetli alerjileri yoksa. Bence sakin olup takipte kalın derim
kezizeynep didoece her doktor farklı yönlendiriyor alerjik durumununu göz önünde bulundurarak takip edeceğim artık
ekinakselmoms kezizeynep benim de oğlum 2 aylıktı 4700 çıktı kilo iyi dediler. Çişli bez sayısı ve gelişimi normal olunca iyi dedi