hilalvts Kızlar sabah 9 dan beri ateşimiz 38.5 başladı bi 39 oldu bi 38.5 şuan 39.2 bir Calpol verdim bi fitil hastaneye gitmelimiyim 11 aylık neden böyle oldu düşmüyor yemek azda olsa yiyor yoğurt
birkupalatte hilalvts Bu ara salgın var. Geçen bizimde öyleydi. Ilık duşlar, soğutucu bantlar zor kontrol altında tuttuk ateşi… Ekg, kan tahlili, boğaz kültürü her şey bakıldı. Mecburen antibiyotik tedavisi başlatıldı. Bugün bitti tedavimiz
sedaozan hilalvts calpolden sonra düşüp tekrar çıkıyorsa ya da düşmediyse beklemeden gidin hemen acile. Zaten salgın var maalesef ateş kusma vs. Geçmiş olsun
_YanakReisinAnnesii hilalvts çokta bekletmeyin bence hastaneye götürün. Şuan bir sürü salgın var eğer infulenza falansa mümkün olduğunca 48 saat içinde ilacı var ona başlaması gerekiyor.
hilalvts sedaozan teşekkür ederim Calpol telrar verdik 37.8 düştü götürmesem olur mu artık hastanelerde güven olmadığı için hiç istemiyorum götürmek düştü biraz bu ateş normal mi
hilalvts _YanakReisinAnnesii koltuk altına sirkeli su koyup telrar Calpol verdim şimdi baktım 37.8 düşmüş götürmiyim Diyorum ama
asilsmom_ hilalvts hilalvts hastaneye goturun. Ilk 3 gun atesi evde takip edip de goturebilirsiniz ama riske atmaya gerek yok. Belki hemen antibiyotik baslanmasi gerekiyor olabilir.