nutellamih Korunmasız ilişki oldu maalesef prezervatif yırtıldı 🥹🥹 yarın ertesi gün hapı alsam olur mu etki eder mi hangisini önerirsiniz
svda77 nutellamih canım ne kadar erken alınırsa o kadar etkili ama ilk 3 gün alınabiliyor diye biliyorum
ozdenizzz nutellamih ilk 24 saat içinde içtiğin sürece çok yüksek ihtimal korur. Daha ileri saatlerde etkisi azalıyor kaybetmez ama azalır. Dipnot olarak da belirteyim sık içilen bir ilaç değil ona dikkat edin olur mu.
_YanakReisinAnnesii nutellamih ulaşabilirseniz hemen için bence. Ella alabilirsiniz ama emziriyorsanız emzirme üzerindeki etkisini bilmiyorum.
svda77 svda77 ben bir keresinde ella kullandım bende işe yaradı ama ben bir saat sonra aldım hemen emzirmiyordum da sorun yaşamadım
ozdenizzz cilginhatun2 sizin de bilginiz olsun diye söylemek istedim naçizane ertesi gün hapı ilk 24 saat için de içildiğin de etkisi olur sonra oran düşer. Böyle bi durumla karşılaşırsınız o an alamazsınız sabahı beklersiniz panikleyip kendinizi yiyip bitirmeyin diye belirtmek istedim. Hatta zaten yarın sabah ilaç içicem diyip o geceyi 2 3 sefer değerlendiren var 😂valla ben değilim bu durumla karşılaşınca çok araştırdım nerdeyse 100 kişinin yazısını okudum hepsinde aynı etki olmuş. Doktorum da söylemişti.
cilginhatun2 ozdenizzz ben hic kullanmadim hap kullanmam da alt tarafı hap yani ne kadar koruyabjlir sonucta 😅😅 yani soyle korunmak amacli kullanmadim adet olmak amacli kullanmistim
ozdenizzz cilginhatun2 yooook müthiş koruyo hatta o kadar iyi koruyo ki o yüzden bir kaç ay hormonlar maf oluyor ve o yüzden sık içilmez. Bende bin pişmanım cahillik aptal kocan senin adam, yeni evliyiz diye korktum nolcakmış sanki.
cilginhatun2 ozdenizzz ay valla hic hormonlarimla oynatamam 🤣😅😅 biz kendi capimizda bisey yapiyoruz 1 senedir de bjsey olmadi cok sukur 🤣
ozdenizzz cilginhatun2 ikizlerim var çok küçük yaş da artık geçti bizden o çap beni çok korkuyor ya 😂 sprail diyolar ondan da korkuyorum.
cilginhatun2 ozdenizzz SPİRAL kayabiliyo ve cok kanama yaptirabiliyo spiral ile gebe kalan arkadasim ve komsum var bu arada asla guvenilir degil spiral
ozdenizzz cilginhatun2 bende hiç güvenmiyorum benim de öyle çok hamile kalan arkadaşım oldu ya da takılırken resmen bir kaç ayı ızdırapla geçen oldu.
Anonymus Merhaba, eczacıyım 5 gün içinde içildiği takdirde koruduğu kabul edilir ama ulaşılabilen en kısa sürede içilmesi tavsiye edilir. Birde içtikten sonra 1 hafta emzirme önerilmez sütün sağılıp atılması önerilir