dmladaa Bebeğim 3 aylık oldu ilk günden beri sütüm çok az sağım yapıyorum her iki memeden 25ml anca geliyor o yüzden mecbur mama veriyorum ilk emziriyorum sonra mama bu durumu yaşayan var mı sütüm nasıl artar
dmladaa Bestlak, mamilax seyma0661 bestlak, mamilac, hurmana ve ımom latte kullanıyorum etki etmedi hiç biri b12 başlayayım
dmladaa gulsahh0 süt gelmediği halde sağımda yapıyorum Lansinoh eller serbest almıştım süt hiç gelmiyor makinadan diye düşünüp Lansinoh elektriklide aldım sağıyorum ama yok gelmiyor hiç emzirdikten sonra yada hiç emzirmeden sağsamda aynısı 25 ml en fazla
seyma0661 dmladaa ı mom latte bana etki etmişti ya bence hepsini bırakın solgara başlayın ill 3 gün 1 er tane alın sonraki günler 2 şer tane alın toplam 6tane. Ben 2 şerli alınca fayda görmüştüm 8.ayımda
gulsahh0 dmladaa canım süt gelmese de uyarmaya devam et inşallah bir kaç güne az az da ola artmaya başlar
seyma0661 dmladaa dediğim takviye bu canım sabah öğle akşam alınıyor. Vücut alışsın diye önce 1er tane al sonra 2 ye çıkar bende asıl 2 şer tane içince fayda etmişti