umayy06 Kızlar sma mama çok kilo aldırıyormuş bebeklere yarıyormış kullananların önerisiyle ama şuan son çıkanlardan dolayı kararsız kaldık bebeğim 43 günlük sma nın hangisini almalıyım sizce
suheyla92 umayy06 cok kilo aldırıyormus diye bisey yok aslinda her mama her bebekte ayni etkiyi yaratmıyor. Ben ilk aylarda meme mama giderken hipp organic combiotic kullaniyordum kilo alimi gazi vs cok iyiydi
annelife umayy06 kızım 6. Ayda meme reddiyle tamamen emmeyi bıraktı. 5-6 arası hiç kilo almadı hatta vermeye başlamıştı. Memeyi kesip tamamen mamaya geçtik. Birkaç mama denedim en iyi sma ile anlaştık. Çok iyi toparladı kilosu. İlk zamanlar yenidoğan dönemi gibi kilo alıyordu. Bence tadını bebekler seviyor çok hafif anne sütüne benzetmiştim ben. İçerik güvenirliği önemli ama kızım gurme gibi bu konuda her sütü içmediği için temiz içerikli bir markaya geçip deneme imkanım olmadı. Golden goat denedik hep öğürdü bir süre mamadan soğudu içmedi eskisine geçsek bile. Siz kendi bebeğinize göre karar vermelisiniz. Denemeden bilinmiyor
aycaunalsimsek umayy06 her bebek farklı oluyor, a marka mama kilo aldırıyor diye bir şey yok, onların bebeklere yaramış size de yarabilir yaramayadabilir. 14 aylık, yaklaşık 10 aydır hipp organic combiotic kullanıyorum çok ta memnunum
Badeninannesi_35 umayy06 bende Bebelac Gold kullanıyorum gayet her ay bir buçuk kilo alıyo çokta menmunum
umayy06 suheyla92 iki kişide sma kullanmış maşallah kilo alımları iyiymişti benim bebeğim de aptamil ve hip kullandı ama onlar yaramadı kilo alımları çok düşüktü
umayy06 annelife sma nın hangisini kullanmıştınız seri numaralarından somra hem korkuyorum hemde denemek istiyorum aşırı kararsız kaldım
annelife umayy06 ek gıda sonrası comfort veriyordum sindirimi kolay olduğu için, geceleri optipro. Tek çeşit de verilebilir bebeğe göre. 1 yaştan sonra sadece optiproya geçtim. Mamaların içerisine ne girdiğini hiçbir markada direkt olarak bilemiyoruz ne yazık ki ama birisini kullanmak zorunda kalabiliyoruz 🤷♀️
pudu Mama seçimini bizden çok bebeklerimiz yapıyor ben doğduğundan beri hipp kullanıyorum çok memnunuz açıkçası aptamil bebelac ve sma markalarına karşı güvensizlik oluştu bende temiz içerikli olarak bildiğim hipp golden goat evolvia holle var hippte palm yağı var ama bebeğim sevdiği için mama değişikliği yapmıyorum yapacak olsam saydığım markalardan alırdım muhtemelen bu arada hippte Palm yağı olduğu için epey kilo aldırıyormuş burada bir anne görmüştüm doktor bu yüzden mamasını değiştirmesini istemiş her mama aynı etki yaratmıyor deneyip görmek gerekiyor
pudu umayy06 gönlümüz isterdi hepimizin sütü dolsun taşsın bize ne yedirip ne içirdilerse çoğumuz bu haldeyiz maalesef golden goat galiba en temizlerden çok kullanan gördüm içeriğine da baktım keçi sütü var alınabilir bir mama bence
umayy06 pudu en birinci en iyi markalar bile toplatılmaya başlandıktan somra hiçbirşeye güvenemiyoruz ki onu bende duydumda denemeyi daha cesaret edemedim
pudu umayy06 bebeğin sevdiği mamayı bulmak gerekiyor hipp bize iyi geldi Palm yağı da artık nazar boncuğu olsun dedim o yağda organik metodlarla üretiliyormuş o yüzden içim biraz daha rahat etti ne kadar doğru bilmiyorum