atlasmomyy_ Kızlar 9 kişilik misafirim olacak Et sote Şehriye yada yoğurt çorbası Pilav Kayseri yağlaması Salata Kalburabastı düşünüyorum sizce olur mu Kayseri yağlaması ortaya gelecek ağır olur mu
parla__ atlasmomyy_ bence gerek yok et sote var zaten,başka bişe yapayım derseniz sarma filan olabilir vaktiniz varsa
semaaaksoy atlasmomyy_ misafirlikte bana yaglama yapılsa bayılarak yerdim bence yap isteyen yesin çeşit olur
Tugce3493 atlasmomyy_ ben gibugün sote yaptm ama mılfoylerı kase gibi yapıp ıcıne koydum uzerıne besemel sos ve kasarla harıka oldu. Hem farklı gorunuyodu hemde lezzetlı ve mılfoylerle doyurucuydu.
Tambirmom atlasmomyy_ yağlanmanin servisi bile zor olur bir de sote var başka bir yemek daha uygun olur
atlasmomyy_ parla__ ay yok ya çocukla sarma çok zor ya aslında değişik böyle farklı bişey daha yapmak istiyorum eşimin tarafı gelecek Kayseri yağlaması bilmiyorlar dedim farklı olsun
parla__ atlasmomyy_ bilmiyorum bana fazla geldi zaten etsote et,yaglamada kıymalı ağır sade yağlama ve çorba olsa günlük menüde olabilir diye düşündüm. Oda uğraştırıcı ve sicakken güzel bilmiyorum. Fellah köftesi aklimageldi
parla__ atlasmomyy_ yoğurtlu patates salatası aklıma gelen kek kalıbında filan yada tek tek toplar İçli köfte severim oda kıymalı
atlasmomyy_ semaaaksoy evet bende eşimde çok severiz ama Ramazan da ağır olur mu diue düşündüm bide servisi nasıl yapsam 9 kişiye nasıl olacak normalde yapınca sadece yağlama ayran yeriz başka bişey yiyemiyoruz ağır oluyor
semaaaksoy atlasmomyy_ bence ortaya yap fazla yapma başka çeşitlerde var oruç kalmasın iki tarafa bölersin isteyen Alır amaç çeşitlilik
atlasmomyy_ parla__ Kayseri yağlaması yapsam lavasini önceki gün hazırlar diğer gün sadece içini yaparım. Fellah köftesi sevmezler ya
birkimsee atlasmomyy_ beyti yapabilirsiniz yine o tarz yoğurtlu falan. Yapmadım hiç ama instagramda gördüm. Servisi falan daha kolay olur bence hem yufkadan yapılıyor hamurla uğraşmamış olursunuz.
[silindi] atlasmomyy_ yaglama ana yemektir iki tane ana yemek sacma olmus yaglamayi cikartin onun yerine dolma sarma meze salata borek tarzi seyler ekleyin ortaya
sumeyyeravza atlasmomyy_ kuru dolma da olabilir ortaya, sarma kadar zor değil. Yağlamayı da yaparsanız da dörder kat yapın masasının üç yerine dört parçaya kesilmiş halde koyarsınız ya da üçer kat. Afiyet şifa olsun şimdiden❤️❤️