mylifes_myrules Etli kuru fasulye, çöp şiş,pilav, mercimek çorbası, salata, uyumlu mu sizce yada sac tavanın yanında ne önerirsiniz
dilarakrt mylifes_myrules mercimek çorbası kurufasulye yanyana beğenmeyen tek benmiyim yan yana boguyor beni
asilazmazbalkokmaz mylifes_myrules Etli kuru fasulye ve çöp şiş ağır olmaz mı? Bence kuru fasulye etsiz olabilir. Yanına çöp şiş ve pilav. Mercimek çorbasıda bu menüye ağır gibi daha hafif bir çorba tercih edebilirsiniz. Sac tava yapacaksanız eğer yanına meyhane pilavı kesinlikle yakışıyo.
[silindi] mylifes_myrules illa bakliyat yapmak istersen barbunya pilaki yap ortaya kuru fasulye cok manasiz olmus Çöp şiş ve pilav ana menu olarak gayet yeterli corbada guzel ortaya bir kac meze daha eklersen iyi olur kozlenmis patlican salatasi acili ezme haydari falan çöp şisle guzel gider
basaktuna44 mylifes_myrules çöp şiş ya da kuru fasulye yerine zeytinyağlı bir ara tercih edin bence. İki yemek de ana yemek, çok olur gibi geldi.
mylifes_myrules [silindi] eşim çöp şiş hafif buldu yanına etli bir yemek yap dedi o yüzden etli kuru fasulye yapayım dedim,meze olarak havuç tarator düşünmüştüm
asilazmazbalkokmaz mylifes_myrules O zaman kurufasulyeye hiç gerek yok. Onun yerine zeytinyağlı tercih edilebilir
mobesebesir mylifes_myrules mercimek çorbası ile fasulyeyi bi arada sevemiyorum mercimek çorbası yerine mantar çorbası olabilir
bebikomomyy mylifes_myrules ortaya kuru dolma yapabilirsiniz kuru fasülye yerine. Servis tabaklarına çöp şiş ve pilavı koyarsınız ortaya kuru dolma ve 1-2 tane yoğurtlu meze salata mis gibi olur
suheyla92 mylifes_myrules corbasiz olmaz ramazanda, yayla çorbası yapsanız? Cop sis pilav yayla corba havuc tarator bir de borek. pirasali börek cok guzel oluyor ve kolay düşünürseniz.
mylifes_myrules suheyla92 yayla çorbası güzel olur onu yapayım o zmn, böreği de hazır yufkadan yaparım açma bilmiyorum maalesef
suheyla92 mylifes_myrules hep yaptigm tarif var cok guzel oluyo yufkayla zaten Pırasalı Tepsi Böreği (Efsane Bir Börek Mutlaka Deneyin) https://www.nefisyemektarifleri.com/pirasali-tepsi-boregi-efsane-bir-borek-mutlaka-deneyin/
uykusuzgiller mylifes_myrules yoğurt çorbası veya tavuk çorbası olabilir çöp şiş pilav yanına sarma bizde börekte olur salata ve tarator yeterli bence eğer ağır olmasin diyorsaniz börek ve sarma cıkabilir