sumeyyeravza Üç buçuk aylık kızım var. Kafasını sürekli yastıktan vs kaldırıp kalkmaya çalışıyor adeta. Ellerinden tutup mekik çekiyor gibi yaptırıyorum bazen. Ana kucağında da günde üç kere 30 dk oturuyor gibi oluyor. Sizler ne zaman oturttunuz?
sonnenblume sumeyyeravza 4. Ayda doktorumuz tek bacağınıza alıp ayaklarını iki yandan sarkıtarak oturtabilirsiniz demişti. Kısa süreli olsun demişti çünkü bebekler kambur oturuyorlar ya ilerde skolyoz a vs sebep olabilir demişti. Postür bozukluğu olmasın diye. Benim oğlumda çok istekliydi oturmaya. Ben çoğu zaman kucağımda poposundan tutup gezdiriyordum oturur pozisyonda. Şimdi 9 aylık desteksiz oturuyor şükür 🙂
eymenku sumeyyeravza benimki de 3 aylıkken sizinki kadar istekliydi ben de oturtmuştum ama kısa sürede oturtuyordum sadece kucağımda 4 ayda falan minderlerle destekleyip köşelerde oturtmuştum
hayalperest2310 sumeyyeravza 4 ay 13 günlük destekli oturtmaya başladık öncesinde kucağımızda oturtuyorduk çok istekliydi ağlıyordu
gg3848 sumeyyeravza üç aylıkken kısa kısa kucağımda oturtuyordum ama tabii ki kalçasına çok fazla yük bindirmeden ama tam anlamıyla destekli bir şekilde oturtmaya beş aylıkken başladım altı ayın içinde zaten kızım desteksiz oturmaya başlamıştı
nadidelifora sumeyyeravza tam o kadarlıktı. Aynı dediğiniz gibi kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyordu. Gün içinde aralıklı şekilde kucakta oturur şekilde tuttuk kısa kısa. 5.5 aylıkken mama sandalyesinde oturuyordu. 6.5 aylıkken artık devrilmeden uzun süre oturabilir hale gelmişti. Bebeğin hazır bulunuşluğu onemli Kendisi hazırsa oturabilir 🌸
nadidelifora sumeyyeravza yok yok bişey olmaz annesi. Hazır olmasa zaten zorla isteseniz kaldırmaz kafasını. Böyle böyle öğrenecek 🌸
cilginhatun2 sumeyyeravza kucagimda her zaman oturttum cocuklarimi 2 ay kalca ultrasonundan sonra kucagimda oturttum
sumeyyeravza cilginhatun2 duruşları nasıl şimdi? Hemen büyükler başlıyor altı aydan önce olmaz, yanlış vs. Korkutuyorlar ama kızımın davranışlarından da ben anlayabiliyorum.
hayalperest2310 sumeyyeravza diyenler oluyor tabiki de biz doktor kontrolünden sonra oturtmaya başladık
forumgurmesi 3 aydan sonra kucakta destekli oturabilirsiniz. 5 aydan sonra ise kısa süreli minder destekli oturtmaya başlayın 6.ayda kendisi oturur zaten :)
sumeyyeravza forumgurmesi görsen büyükler hemen cık cık olmaz, eşimde başlıyor yanlış olur böyle diye söylediler demeye🙃 çok bilir kişiler işte.
forumgurmesi sumeyyeravza doktorumuz böyle uygun gördü diyin susturun. Onların her dediğine kulak assaydık,ohoo.