goldengate Selam güzel kızlar,bana burdan dizi film onerir misiniz,donem yapımlari,bilimkurgu ilgimi cekiyor. Duragan sevmiyorum aksın gitsin bende merak uyandirsin.
ggrqnitt goldengate yüksek şatodaki adam dizisi ilgini çekiyorsa bakabilirsiniz. Ben cold case izliyorum eski işlenmiş suçları her bölümde aydınlatıyorlar. Bölüm devamı gerekmiyor flaş backlerle güzel gidiyor tavsiye ederim
ninodurbenimadim goldengate Bilim kurgu seviyorsanız ve izlemediyseniz Fringe izleyin bağımlısı olacaksınız. Eski bir dizi ilk kez Prime’a geldi. 926484 kez baştan izlememe rağmen yine başladım her gün bir bölüm izliyorum mutlak 😄
ninodurbenimadim goldengate Yeni saplantınız hayırlı olsun öyle diyeyim şimdiden😄 iyi seyirler olsun 🌸
goldengate ninodurbenimadim beyazperde’den yorumlara baktim herkes cok ovmus. Kocam Buz devri izlemeyi birakirsa birazdan Fringe acacagim😀. Bu arada netflix tavsiyeleriniz varsa da alirim.
ninodurbenimadim goldengate Ahaha buz devri de şahane ama 😂 Ben epeydir yeni dizi takip edemiyorum eskilerden önereyim Dark, Altered Carbon, The 100, Dune serisi, Black Mirror. Eğlencelik de Umbrella Academy. Hepsi bilim kurgu/fantastik 😄
altay2123 goldengate Amazon bilmiyorum ama netflixte SISU var çok çok iyiydi diyebilirim kana karşı hasasiyetniz varsa izlemeyin😀