mrscakir izmrlianne ince öğütülmüş bebek irmiği verebilirsiniz ama irmiğim her hangi bir besleyiciliği olmadığı için illa vermeniz gerekiyorsa bir şeyler katıp besleyici hale getirebilirsiniz 🙂
melipol izmrlianne Evet eğer tadımlarınız bittiyse verebilirsiniz. Yediği besinlerle karıştırmanız daha tokluk hissi yaratacaktır. Yalnız unutmayın 1 yaş öncesi yulaf unu, irmik gibi ürünleri su ile seyreltip pişirmeden vermeyiniz. Çünkü sindiremez.
sonmukemmelannebukucu İrmigin ve piric ununun bebek beslenmesinde yeri yok ne bir vitamini ne bir lifi ne bir besleyiciligi var sadece tok tutuyor bence daha besleyici vitaminli şeyler verin doktorumuzda bu şekilde öneriyor hemsirelerimizde elbette yine de siz bilirsiniz
izmrlianne sonmukemmelannebukucu biliyorum besleyici değeri hiç yok ama mama reddi var mama hiç içmiyor sadece püreler doyurmayacağı için doyuruculuğunj artırıcı şeyler atıyorum içine
sonmukemmelannebukucu izmrlianne tel şehriye pirinç koyabilirsiniz corbalarina iyi piştikten sonra rahatça yiyebilir deneyin isterseniz
izmrlianne mrscakir sebze püreleri katıyorum ilikli kemik suyu doyuruculuğu olsun diye irmik koydum. Kargo yetişmedi bebek irmiği alacaktım şimdilik evdeki irmikten koydum. Yulaf unu pirinç unu tarhana ne varsa sipariş verdim. Mama yemiyor reddediyor. Aç kalır diye korkuyorum.
izmrlianne oylesinebiri__ ben şimdilik geçici veriyorum doyması için zararı var mı diye merak ettim yoksa tabiki faydası yok ama mama hiç yemiyor irmiğe sebze kemkli ilikli su da koyuyorum
sonmukemmelannebukucu izmrlianne elbette bulgur, mercimek,tel şehriye,piric gibi tahıllardan faydalanın bence irmik yerine .