Merhabalar 4.5 yaşında kızım var. Önceden böyle huyu yoktu bir kaç aydır sürekli hediye istiyor. Anneme kayınvalideme gidiyoruz bunu bana hediye eder misin diyip istiyor alakalı alakasız herşeyi istemek için istiyor. Onlarda başta verdiler ben izin vermesem de verdiler çocukta laftan anlamıyor izin vermesem de ya duymazdan geliyor şimdi de her geldiğinde birşey istiyor vermeyin diyorum istiyor nasıl vermeyelim diyorlar e bu sefer de laf ediyorlar şakayla karışık… anneme gittik çekmecede ruj görmüş aldı babam bırak onu diye sesini yükseltiyor annem oradan karışma diyor eline almış sürüyor diye al senin olsun diyor kızımda aldı montunun cebine koydu babam cebinden almış unutmuyor da vermezlerse bu sefer alıp gizlice çantaya koyuyor annem sabah gördüm diyor ama birşey demedim diyor başkasının eşyalarını bizim diye sahipleniyor bir resmi bile kendi yapmasa bile ben yaptım diyor ben bununla nasıl baş edicem sadece hediye de istemiyor kendi eşyasını başkasına bunu sana aldık diyip vermeye kalkıyor engelliyoruz…. Çocuk laftan anlayan bir çocuk değil izin vermiyorsun gizli yapıyor yalan söylüyor