mbabygirlm Kızlar gece nöbeti tuttum resmen şimdi çok uykum var ne yapsam açılır uykum havada kapalı ruhum daraldı
barismom mbabygirlm ilk uykuyu yaptırdım 5 dk hemen duş aldım kafama soğuk yüzüme soğuk çarptım anca geliyorum kendime yoksa bayılacak gibiyim eşimde çalışıyor haftanın 7 günü 8. Ay atağına erken girdik herhalde saat başı ya da 2 saatte bir kalkıyor mal oluyorum afedersin 😭
asya358_ mbabygirlm 3,5 yaş ve 5 aylık çocukla bide oruç üstüne yapacak bişey yok gibi. Biri uyusa diğeri uyumuyor, biri ağlasa diğeri durmuyor derken akşam ediyoruz 🥱🥱🤦
mbabygirlm barismom canları sağ olsun valla 9dan beri temizlik yapıyorum küçüğü uyutup büyğk kızımla kahve içicez 😀 oruç değilim maalesef ki
barismom mbabygirlm bende değilim ne ek gıda alıyor ne mama anca meme varsa yoksa Bi şey yemezsemde süt olmıyor iyice hırslanıyor bu seferde
mbabygirlm goldengate öyle yapıcam valla birde iş yapıyorum uykum açılıyor ama oyuncak oynarken çok uykum geliyor
mbabygirlm oylesinebiri__ içiyorum canım ya ama bende vitamin eksikliği var ondan herhalde işe yaramıyor