Usnac1995 Kızlar sapanca , ağva civarlarında ısıtmalı havuz olan bungalov önerisi istiyorum. Jakuzili ve şömineli de olursa harika olur 😍
umayim54 Usnac1995 sapanca hot-ice house villa görümcem işletiyor ısıtmalı havuz şömine jakuzi mevcut Instagram dan bakabilirsiniz yorumlarını da okuyabilirsiniz giden herkes memnun
kayabahce Usnac1995 sapanca woodside bungalow harika 3 yanı çevrili tam karşısı orman ve dere geçiyor bu sevgililer gununde ağvadaydık ağvada ısıtmalı havuzlu otel yok bu arada Sapancada begendiğiniz bungalovu savibu derneğine sorarsanız dolandırılmazsınız instagram sayfası var savibunun
firstmama İnziva suits var kartepe sapanca / sakaryada aracınız varsa ulaşımı kolay ısıtmalı havuzlu / güvenli bir yer. Biz 2 defa tercih ettik çok memnun kaldık. Buarada bunglow dolandırıcılığı cok fazla dikkat edin biz baska bir yer bulmuştuk ilk seferinde az kalsın dolandırılıyorduk allahtan banka hesabımıza bloke koydu para göndermeye çalıştığımız kişi takipteymiş hesap bloke olunca gönderemedik öyle kurtulduk. Sonra burayı arkadaşımız önerdi gittik çok güzeldi
Usnac1995 firstmama Evet evet dolandırıcı olaylarını çok gördüm bende, o yüzden burdan sorayım dedim. Bakayım dediklerinize ❤️
gulsahh0 3 ailelik gittiğimiz lomi var, kocaman bir havuzu da var ısıtmalı ancak jakuzi yok, daha ufak olarak da yanık life var ikisinin de sahipleri çok iyi tavsiye ederim
Usnac1995 kayabahce Bu dediğinizi başka biride önermişti, bakıcsm oraya. Ay bu bilgi iyi oldu. İnstagramda karşıma çıkıyor ama güvenemiyordum
Karakiz1 NhrErv Ben sapancada gitmiştim cbcplus tavsiye ederim ınsgramda sayfası var bakın isterseniz temiz gğvenilir