vildndnmz Kızlar 1 buçuk aylık bebeğim uyanıkken asla emmiyo çığlık kıyamet ağlıyor anca uykusunda veya uykudan kalkmaya çalıştığı o hafif uykulu hakiyle emiyo ya ne yapacağım çok üzülüyorum artık emme pozisyonuna gelince direk başlıyor ağlamaya 😭
prensesannesiiyim vildndnmz benimde öyleydi biberon kaynaklı demişti doktor çok kızmıştı ama napayım biberonsjzda olmuyor acil durumlarda dışardayken veriyorum 4 aylık oldu hala aynıyız bi şekilde emzirmeye çalışıyorum
melek124 vildndnmz 3 ay bitti bizimki de aynı şekilde meme pozisyonunda çok ağlıyor ayakta emziriyprdum şimdi onda da ağlıyor ayakta zıplayarak emziriyorum am bazen alıydı bazen de almıyor ben de yoruldum artık gittiği yere kadar emzirecepim. Bir de sanki süt ağzına gelince beğenmeyip geri çekmeye çalışıyor kendinl
TalentedMom vildndnmz benim oğlum 4 aylıkken memeyi reddetmişti geceleri 1 ay daha emmişti kızım da da aynı sorunu yaşadım 4 aylıkken reddetti 6 aya kadar geceleri emdi bazen ne yaparsan yap olmuyor emmeyen emmiyor gerçekten neler yapmadım ki kendini strese sokma bebeğine de geçiyor bu stres elinden geleni yap
vildndnmz ZmrNsa09 2 veya 3 sefer vermişimdir toplasanız ama bu kadar çabuk mu alışır yani anlamadım ki 🥺
ZmrNsa09 vildndnmz Yok ozaman alismamistr okadarcıktan bisey olmaz gecici dönemdir akışına bırakın zor oluyo ama zaman herseyn ilacı bebeklerin her dönemi cok farkli oluyo
prensesannesiiyim vildndnmz toparlarsın canım üzülme ben gayret etmediğim için düzelmedi emzirme danışmanları var hastanelerde onlardan yardım alabilirsin bu şekilde olup memeye döndüren çok anne var ümitsiz olma üzülme lütfen🤗
TalentedMom vildndnmz rica ederim sıkmayın canınız ben çok stres yapmıştım çok ağlamıştım kızım da daha iyi anladım
JanJan_ vildndnmz Pes etmeyin alışacaktır. Gazı vardır belki ondan da olabilir. Yatarak emzirmeyi denediniz mi?
TalentedMom vildndnmz evet ilkinde Çok zorlanmıştım 2.de aynı şeyi yaşamam😔üzdü tabi ki ama olmayınca da olmuyormuş onu anladım
dogakusumx vildndnmz tam aynı zamanlarda bizde de olmuştu. Memeye gelince çığlık anca uykuluyken emzirebiliyodum devam edin bu şekilde ayakta falan emzirmeye çalışın bi süre sonra geçiyo bi gün bi bakmışsınız emiyo pes etmeyin 60. Gününde düzeldi kendiliğinden.