demolishman E bebek bebek suyu kullanan var mı ? Suları kaynatmak şart mi bir süre önce kaynatıp kapta mi bekletiyorsunuz ortam sıcaklığına gelmesi için onun pratiği nasıl oturur?
ayisit demolishman ben hep küçük bebek sularından kullandım 1,5 yaşına kadar. 5-6 aydır normal damacanadan su içiriyorum
oylesinebiri__ demolishman ben normal su verdim hep hippin de bebek suyu var bu arada cam şişelerde o zamanlar görseydim ondan alır kullanırdım damacana suyu veriyorum ben
ggrqnitt demolishman ben küçük ceysuları kaynaymıyorum . Zaten küçük ve o gün tüketiyor . Hip büyük su vardı onun arkasına ilk günden sonra kaynatın yazıyor diye okumuştum.
gg3848 demolishman ben ebebekteki sudan da alıyordum tatile bir yere giderken falan kolaylık oluyordu onu kaynatmıyordum ama evdeyken kaynatıp soğutuyordum öyle kullanıyordum
cokbilmismom demolishman bunlara hiç gerek yok ya basindan beri normal içtiğimiz hazır sudan veriyorum bebek suyuda aşırı saçma doktorada sormuştum gülmüştü ve gerek yok demişti
hepoyleolurzaten___ demolishman ne gerek var hepsi satış stratejisi çeşmeden doldurun suyu kaynatıp soğutun öyle içirin ben hep öyle yapmıştım suyunda suyunu çıkarmışlar pes
simseklivekalpli demolishman hiç kaynatmadim. İlk çocukta özel sulardan kullandım ama gerek yok bence şişirme ürünler normal su ile aynı