eraytemel Başlıkta bahsettim oğlum bazı geceler aşırı uyanıyor emmek için. Ve gündüz uykuları çok kısa 11 aylık olmak üzere
Yaso_ eraytemel Benimkide 11 aylık gece değil de sabah 6 dan sonra saat başı uyanıyor ya 10 a kadar uyuyor düşünün gece de bazen iki kere uyanıyor pertim çıkıyor sabaha kadar
cakebabe eraytemel kızım 18 aylık 17 aylıkken emzirmeyi bıraktım bırakana kadar deliksiz uyuduğunu bilmem büyüdükçe daha çok memeye bağlanıyorlar kesince düzeldi uykusu
didoece eraytemel bizimkinde top patlasa uyanmazdı 14 aya kadar. 15.ay güncellemesiyle memede uyur oldu ağzından çıkmıyor bilmiyorum ne yapacağım artık uykular haram old😢
esinyrt7 Benimde oğlum 5 gün sonra 11 aylık olacak bizim de aynı sorunumuz var. Beni emzik yaptı, gece sürekli uyanıp ağlıyor meme vermeden asla uykuya geri dönmüyor. Emzirmeyi sonlandırmadıkça düzeleceği yok gibi
eraytemel cakebabe evet memeyi kesmeden uykuları düzelmeyecek benim büyük oğlum da böyle sıkıntılar yaşamadım 2 yaşına kadar emdi gece çok uyanmazdi
cakebabe mbabygirlm bi anda kestim burda yarabandı önerdiler onu gördükten sonra uzaklaştı ilk gece hariç kolaydı
sftr 13.aydan sesleniyorum birazcık ama birazcık minicik düzeliyo uykuları 🥰 benim oğlumda öyleydi her yarım saate bir kalkıyorduk inşallah daha da düzelmesini çok istiyorum 🤲
Minikbirprenses sftr sizde kestinizmk bizde 13 aylığız ,3 gcedir kestim de daha alışamadı herhalde gen3 ,kalkiyor
sftr Minikbirprenses yok kesmedim emiyor hala ama önceye göre daha iyiyiz en azından kesintisiz 3 saat falan uyuyo geceleri ☺️