minanas Bebeğim 20 günlük maalesef ne yaptıysam emmedi sağarak verıyordum ama çok azaldı 2 gündür hiç çıkmıyor , sağmayı bıraktım . Dün gece bir göğsüm çok ağırdı sızladı bugün de diğeri değişik bir ağzı sızlama var mastit gibi değil de neden olabilir ?
sem48 minanas ben üç buçukaydır sütümü sağarak veriyorum. Çok zor oluyor ama sütten kesmek istemiyorsanız sağmaya devam edin.
sem48 minanas lahanayı haslayip sogutarak koyup iyi gelenleri duymuştum ama internetten bir araştırın masaj tekniklerini . Sağarak vermek emzirmeye benzemiyor bende 8 10 saat sağmayınca içinde taş var gibi sert oluyor . Sağma makinesinin masaj modu var onu aciyorum sonra soğuk ellerle yavaş masaj yaparak aralıklarla Sagim yapilirsa duzeliyor benim çok başıma geldi
sem48 minanas gogsunyz sagmagi bıraktığınız için hemde bebek emmedigi için ağrıyor bence bi doktorada görünmelisiniz ilaç veriyorlar
sem48 minanas tanidigim çocuğunu iki yaşındayken sütten kesmişti o zaman ağrısi koluna kadar vuruyordu sağlık ocağı antibiyotik vermişti ama sizin durum ne olur bilemem