Prensescilek simseklivekalpli ay gayet yeterli ☺️ben de burada bekliyim . Bizide görümcemler çağırdı bugün valla döktürmüşlerdi . Benim ona uygun bir davet masası hazırlamam lazım 😂
simseklivekalpli Prensescilek hahahaha teşekkür ederim benim postum çok yorum almadı siz sabitteki menü postuna bakın en iyisi orada daha iyileri vardir 🌸
asilazmazbalkokmaz simseklivekalpli Eksik gibi geldi. Tabii yemek alışkanlığı ile alakalıda olabilir ama İçli köfte ana yemek değil yancı bence. Ana yemek + onun yancısı lazım. Kürdan kebabı ve pirinç pilavı güzel bir eşlikçi olabilir. Hem köfteli olduğu için çocuklar sever.
Prensescilek merve2332 çorba , et sote ama eti iri almıştı . bezelyeli ekşili köfte , pilav , fırında patatesli kadınbudu köfte , salatalar , güllaç . Vallahi hepsi de çok lezzetliydi . Ben de birkaç güne çağırayım dedim ona göre sofra hazırlamam lazım.
simseklivekalpli Balbulutu gün belirtmemisim ya 🤣 yarın cagircam. Çorbayı sebzeli tavuk olarak degistircem. Bide spagetti yapıcam. Kalanı ayni
simseklivekalpli Balbulutu valla çok kaoslu anlar yaşadım 🤦🏻♀️ salata hariç hepsini ilk defa yaptım 🤣 güzeldi gayet. İçli koftenin altını biraz daha yapabilirmisim o kadar gayet doyduk ve iyiydi
Balbulutu simseklivekalpli oh maşallah sana ellerine sağlık ☺️ 🥰 nasıl tepside güzel miydi 😃 içli köfte
simseklivekalpli Balbulutu sağolasın 🌸 evet arkadaşım beğendi böyle daha güzel olmuş boşa uğraşmaya gerek yokmuş dedi.