ser666 Gamzelikiz_34 Fırında tüm tavuk Bulgur pilavı Mercimek çorbası Salata Tatlı olarak soğuk baklava yaptım hayırlı iftarlar şimdiden 🥰
Tatlican Gamzelikiz_34 Çorba, taskebabı, pilav, yufkadan börek, közlenmiş patlıcanla biber salatası. kereviz yoğurtlu, marul salatası. Şeker pare yaptım. Lokma tatlısı aldım birazda.
BongomyaPrensi Gamzelikiz_34 Beyti kebap Meyhane pilavı Dünden domates çorbası var Kola, turşu Tatlı olarak fırın sütlaç yaptım az önce normalde bu kadar özenmem bugün bi özendim 😂😂
Gamzelikiz_34 ser666 Tatlı olarak soğuk baklava Oh oh mis ellerine sağlık canım bende lahmacun yaptım yoruldum biraz Rabbim kabul etsin 🥰🤍
seyma0661 Tatlican benimde dolapta konserve kırmızı biberim ve közlenmiş patlıcanım var acaba nasıl olur ya karıştırsam yoğurtlu filan olur mu
emirefemom BongomyaPrensi Afiyet olsun Beyti evde nasıl oluyor acaba yaptığınız tarifi yazabilir misiniz ? Çok severim ama evde yapmaya cesaret edemedim güzel olur mu olmaz mı diye
Gamzelikiz_34 BongomyaPrensi oh mis canım afiyet olsun Allah kabul etsin yap canım güzel olur bende durmuyor tatlı börek 😅🥰
KahveliVera emirefemom bende yaparım evde çok kezzetli olur hazır yufkadan Soğan biberleri sote yapıyorum istediğiniz baharatlarıda ekleyebilirsiniz soğuduktan sonra kıymayı ekleyip karıştırıp yufkaya uzunlamasına seriyorum rulo yapıp kesip fırına veriyorum tencerede salça az yağ suyu kaynattıktan sonra beyti pişmeye yakın çıkarıp üzerine döküyorum bir daha 4-5 dk fırına veriyorum çıkınca üzerine yoğurt of mükemmel oluyor
denizalismom emirefemom ben yaptım çok güzel oldu. İnstgramda sunum ağacı sayfasında tarif var onu yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim
seyma0661 Gamzelikiz_34 bugün kayınvalidemler ve eltimgil var ezogelin çorbası Lahmacun - pide Salata Haydari Patlıcan salatası Tatlı olarak magnolya Afiyet olsun