Merhaba anneler oğlum alerjik bir bebek ve artık ne yapacağımı şaşırdım oğlumun süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi var kahvaltı da peynir labne yumurta vs vermiyorum tahin pekmez veriyordum birde zeytin yiyordu seviyordu ama bir türlü poposu iyileşmiyordu doktora söyledim susama alerjisi olduğu için onu da kestik tahin de yok ve ben oğluma kahvaltıda ne verecem beynim durdu yapay zekaya sordum pirinç lapası dedi yaptım oğlum sevemdi atıyordu ağzından ağlıyordu bende daha fazla zorlamak istemedim bu sefer tam iştahı gider diye yulaf lapası yaptım ondan tam midesi bulandı elimde patates kaldi kızartmasini seviyor ama her gün vermekte istemiyorum ne yapacam bugün patates ezmesi yaptım havuç zeytinyağında soteleyip verdim az yedi bana yardımcı olursanız sevinirim ne verebilirim başka mercimek nohut da veremiyorum alerjisi var buğday türlerine de var ve glutensiz un aldım ekmek yaptık ama nerede yanlış yaptık bilmiyorum ama taş gibi oldu asla yumuşamadi nasıl yapıyorsunuz bulanima giriyorum böyle onu aç görünce pirinç normal seviyor ama lapasini yemedi