vilanel Merhaba, 16 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor ve çok zor uyuyor yeterli ıslak bezi kakası var sarılığı da atlattığını düşünüyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum acaba beslenmiyor mu? Bu arada doğum kilosuna ulaştı bugün
koparal vilanel bu zamanlarda sürekli sizi emmek istemesi normal. Kokunuzu ve güveninizi istiyor. Bir de benim kızım emme pozisyonunda daha rahat gaz çıkarıyordu o da olabilir belki.
annelife vilanel sakinleşmek için size ihtiyacı var. Bebeğim sürekli göğsümde uyurdu memede olmasa bile kucağımda kalmak isterdi slingle kanguruyla gezdik bir süre. Zaten algıları açılmaya başladıkça huyu da değişecek bir süre ne istiyorsa nasıl huzurluysa onu sağlamaya çalışın
koparal vilanel bebeğe bağlı biraz hepsi farklı çünkü birbirinden. gaz için ağlaması gerekmiyor az bile olsa onu rahatsız ediyor olabilir . ben tam derin uykuya geçtiğinde ayırıyordum memeden
vilanel koparal benimki bırakınca 40 dk kadar emiyor o yüzden 30 dkda kendim çekiyorum bu yüzden olabilir mi uykuya düşmemesi, sizinki de bu kadar uzun kalıyor mu memede
leylahasan vilanel bebeklerin 14. günden sonra algıları açılıyormuş biz 14. güne kadar uyandırmaya çalıştık 44 günlük şu an 14. günden beri de uyutmaya çalışıyoruz
leylahasan vilanel doyduğundan eminseniz emzik verebilirsiniz uykuya geçişini kolaylaştırır biz bu şekilde yapıyoruz
koparal vilanel tabii şu an 9.aya yaklaşıyoruz diş çıkarıyor arada hala memede kalmak istiyor. Gözünü kapadı diyelim 10 dk sonra çekin memeden yavaşça. Daha emmeleri yavaş olduğu için memede uyuyo sonra uyanıp emmeye devam ediyordur minik. Siz 10 dk çekip beşiğine koymaya çalışın ağlarsa kucağa alıp pışpış ile tekrar uykuya dalmasına yardımcı olabilirsiniz.